Afyonkarahisar’da El Şakası Kanlı Bitti: 6 Yaralı!

Afyonkarahisar’da El Şakası Kanlı Bitti: 6 Yaralı!

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde basit bir el şakası, korkunç bir kavgaya dönüştü. Tartışma sırasında tüfek ateşlendi, 6 kişi yaralandı!

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde basit bir el şakası, korkunç bir kavgaya dönüştü. Tartışma sırasında tüfek ateşlendi, 6 kişi yaralandı!

Olay, Sandıklı ilçesi Cuma Mahallesi Helvacılar Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, 18 yaşındaki Ü.C. ile İ.D. arasında el şakası yüzünden tartışma çıktı. Sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Öfkelenen Ü.C., yanında bulunan tüfeği ateşleyerek İ.D.’yi vurdu.

Tüfekten çıkan saçmaların çevrede bulunan H.H.D. (41), O.İ. (53), T.S. (27), H.A. (42) ve A.B. (64) isimli vatandaşlara da isabet etmesi sonucu toplam 6 kişi yaralandı. Olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

SALDIRGAN KAÇTI AMA UZUN SÜRMEDİ!

Saldırı sonrası Ü.C. olay yerinden kaçmaya çalıştı, ancak güvenlik güçleri tarafından kısa sürede yakalandı. Yaralılar, Sandıklı Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, mahalle sakinleri yaşanan olay karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Yetkililer, el şakalarının bazen istenmeyen sonuçlar doğurabileceğini ve dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Güvenlik güçleri olayın detaylarını araştırmaya devam ediyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.