Dikkat Bulvarda Otopark Var!

Dikkat Bulvarda Otopark Var!

Mevlana Bulvarı üzerindeki lüks restoranlara iftar yapmaya gelen vatandaşlar, otopark bulamayınca bulvardaki 4 şeridin 2'sini ve kaldırımı otopark olarak kullanmaya başladı. Büyük bir tehlikeye ramak kaldı.

MAĞDURLAR ÇİLEDEN ÇIKIYOR
Tehlikeye davetiye çıkaran görüntüler Mevlana Bulvarı üzerinde bulunan Yelken Plaza'nın önünde muhabirimiz tarafından çekildi. Araç sahipleri ile işletmecilerin umursamazlığı "yok artık" dedirtiyor. Trafik akışının bir hayli yoğun olduğu bulvarın otopark olarak kullanılması yoldan geçen sürücüleri ve kaldırımda park eden araçlar nedeniyle yürüyemeyen yayaları çileden çıkarıyor. Sürücüler korna çalarak, yayalar ise söylenerek bu umursamazlığa tepki gösteriyor.
DURAĞA KADAR GİRDİLER
Araç sahipleri durumu o kadar abartıyor ki otobüs duraklarına bile araçlarını park ediyor. Gecenin geç saatlerinde otobüs bekleyen vatandaşlar, gelen otobüsleri göremedikleri ve oluşan park rezaletinden dolayı otobüslere binemeyip otobüsleri kaçırdıkları anlatıyor. Kimi vatandaş ise kaldırıma park edilen araçların arasından zar zor şekilde geçtiklerini anlatarak toplu taşımaya rahat binebilmek için 150-200 metre ilerideki duraklara yürümekle çözüm bulabildiklerini anlatıyor.

 

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

Mevlana Bulvarı üzerinde bulunan lüks restoranlara iftar yapmaya araçlarıyla gelen vatandaşlar, park yeri bulamayınca otomobillerini trafik akışının bir hayli yoğun olduğu bulvar üzerine bırakıyor. Tehlikeye davetiye çıkaran görüntülere rağmen Emniyet tarafından hiçbir önlem alınmıyor. Genelde lüks olduğu görülen araçların olası bir kaza riskine karşın işlek bulvara bırakılması yoldan geçen sürücüler ile kaldırımı bile kullanamayan yayaları çileden çıkarıyor.
4 ŞERİTLİK YOL 2 ŞERİDE DÜŞTÜ
Mevlana Bulvarı (Konya yolu) üzerinde bulunan Yelken Plaza'nın önündeki görüntüler araç sahipleri ile işletmecilerin umursamazlığı "yok artık" dedirtiyor. Lüks restoranlara son model araçlarıyla iftar yapmaya gelen vatandaşlar, mekanın otoparkında yer bulamayınca günlerdir bulvar üzerindeki 4 şeritlik yolun 2 şeridini otopark olarak kullanıyor. Araç sahipleri araçlarını bulvar üzerinde yan yana arka arkaya sıralıyor. Araç sahipleri trafiği tehlikeye atmalarının yanı sıra kaldırımlara da araçlarını park ederek yaya geçişini de engelliyor. Yaşan tehlikeli duruma yoldan geçen araç sürücüleri korna çalarak tepki gösterirken yayalar ise sadece söylenmekle yetiniyor.
DURAĞA BİLE ARAÇ PARK EDİYORLAR
Araç sahipleri durumu o kadar abartıyor ki otobüs duraklarına bile araçlarını park ediyor. Gecenin geç saatlerinde otobüs bekleyen vatandaşlar, gelen otobüsleri göremedikleri ve oluşan park rezaletinden dolayı otobüslere binemeyip otobüsleri kaçırdıkları anlatıyor. Kimi vatandaş ise kaldırıma park edilen araçların arasından zar zor şekilde geçtiklerini anlatarak toplu taşımaya rahat binebilmek için 150-200 metre ilerideki duraklara yürümekle çözüm bulabildiklerini anlatıyor. Habervaktim'in çektiği görüntülerin ardından yetkili kurumların duruma nasıl tepki vereceği ise merak ediliyor. Durumdan muzdarip olan ve her an kaza tehlikeyle karşı karşıya kalan yoldan geçen sürücüler ise çözüm yetkililerden çözüm bekliyor.   

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.