‘ÇUKUR YAPILMAYACAKSA YOL KAPATILSIN’

‘ÇUKUR YAPILMAYACAKSA YOL KAPATILSIN’

Keçiören Sancaktepe Mahallesi Sarıkamış Caddesi’ndeki çukur, şoförler ve bölge sakinleri için zor anlar yaşatıyor.

ZAFER DENİZ / HABERVAKTİM

Keçiören Sancaktepe’deki çukur, bölge sakinleri ve şoförlerin tepkisine neden oldu. Sancaktepeliler, “Çoluğumuz çocuğumuz var, illa önlem alınması için Allah göstermesin kaza mı olması lazım” diyerek tepki gösterdi.

KENDİ ÖNLEMLERİNİ ALDILAR

20 gündür çukurun olduğunu kaydeden bölge sakini, çukurun etrafını tahtalarla kendilerinin önlem aldıklarını söyleyerek; “Biz önlem almasaydık bu şekilde bir vatandaş düşse yazık günah” dedi.

‘ARABAYA TAKLA ATTIRIR’

Yolun dar olduğunu söyleyen mahalle sakini, “Arabanın lastiği o çukura düşse arabaya takla attırır. Arabalar dikkatli geçiyor o yüzden çukuru görüyor. Hızlı geçse o çukuru göremezler” diye konuştu.

‘ÇUKUR YAPILMAYACAKSA YOL KAPATILSIN’

Yoldaki çeşitli çukurların arabalarına zarar verdiğini dile getiren Abdullah Karabulut, yolun ortasındaki çukurlar araçlarımızın ön ve arka takımları için ciddi sorun teşkil etmektedir. Özellikle gece vakti yokuş yukarı çıkarken farın ters açıyla vurmasından dolayı çukurlar hemen hemen gözükmemektedir eğer çukur yapılmayacaksa yol tamamen kapatılsın araçlarımız zarar görmesin” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.