Can Nergis kimdir? Müge Anlı Can Nergis kimdir?

Can Nergis kimdir? Müge Anlı Can Nergis kimdir?

Can Nergis son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Can Nergis kimdir? Müge Anlı Can Nergis kimdir? Sorularının yanıtlarını arayarak meraklarını gidermeye çalışıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Can Nergis son zamanlarda ilk sıralarda yer alıyor. Can Nergis, gündemle beraber ismi çok konuşulmaya başlayan Can Nergis hakkında bilgiler araştırılıyor. Peki, Can Nergis kimdir? Müge Anlı Can Nergis kimdir? İşte detaylar:

CAN NERGİS KİMDİR?

Can Nergis, 27 Mayıs 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Can Nergis, üniversite eğitimi için İngiltere'nin başkenti Londra'ya gitti.

Daha sonra Uzak Doğu'ya giden Can Nergis Çin ve Tayland'da modellik yapmış, Tayland'da 8 yıl kalmış ve burada bir restoran açmıştır.

2011 yılında Türkiye'ye dönen Can Nergis, "Herşeye Rağmen" adlı dizi ile televizyon dünyasına adım attı. 2014 yılında "Paşa Gönlüm" adlı dizide rol alan genç oyuncu esas çıkışını Arka Sokaklar'da canlandırdığı rolle yakaladı. Ünlü oyuncu son olarak 2018'de ekranlara gelen 'Börü' dizisinde rol aldı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.