Büyükşehir Belediyesi’nden amatöre yardım

Büyükşehir Belediyesi’nden amatöre yardım

Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkent’teki 227 takıma 227 bin parça spor malzemesi yardımı yapılacak. Eşofman takımı, krampon, futbol topu, forma ve yağmurluktan oluşan malzemeler 4 Aralık’tan itibaren Harikalar Diyarında dağıtılmaya başlanacak.

Atatürk Spor Salonun da dün gerçekleşen tanıtım törenine birçok kulüp yöneticisi ve amatör sporcu katıldı. Ankara Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu yapılan yardımlar dolayısı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’ya plaket verdi. Salonda bulunan sporcular ve antrenörler yardımların yerel kulüpleri güçlendireceğini dile getirdi.

Malzeme Anlamında Sıkıntımız Vardı

Dağıtılacak yardımlardan faydalanacak olan yerel takımlardan biri olan Seviye Spor Kulübü adına gazetemize konuyla ilgili görüşlerini ileten takım antrenörü Erhan Öztürk, “Bu yardım bizim için çok önemli. Yerel takımların güçleri bir yere kadar yetiyor. Eğer arkalarında kurumsal destek yoksa kendilerini idame ettiremiyorlar. Özellikle malzeme anlamında büyük sıkıntı çekiyoruz. Yapılacak olan destek bizim birçok ihtiyacımızı görecek. Genç arkadaşlarımızın soğuk havalardan korunmaları için eşofmandır formadır bunların faydasını göreceğiz” dedi.  

Her sene tekrarlanmasını istiyoruz

Yardımın sporcular ve kulüpler açısından önemine değinen Öztürk, “Belediyeye bunun için çok teşekkür ederiz. Kesinlikle yerel takımları güçlendirmede çok faydalı olacak. Takımlarda birçok sporcu var fakat malzeme olarak her zaman yeterli olamıyoruz. Aileler çocuklarının korunaklı şekilde olmasını istiyor. Bir sporcunun ihtiyaç duyacağı her şeyi bu yardımda alacağız. Her sene tekrarlanmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

ANKAPARK’A KONDU 

Öte yandan törenin girişinde gazetecilerin ulaşım ve geçtiğimiz günlerde kaldırılan dinozor maketi ile ilgili sorularını yanıtlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “Kesintisiz ulaşım imkânı tabi vatandaşımızın rahatlaması içindi ve bunu gerçekleştirdik. Dinozor meselesinde o parkın bir parçasıydı ve yeri zamanı geldiğinde yerine yerleştirildi” dedi. Yeni yapılacak olan çalışmalarla ilgilide konuşan Tuna, “Tabi bunu yaşadıkça göreceğiz lafla olmuyor icraatla oluyor. İcraatlarımızı gerçekleştirdikçe vatandaşlarımızı memnun edeceğimize inanıyoruz.” dedi.

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.