Burcu Çetiner kimdir? Burcu Çetiner kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Burcu Çetiner kimdir? Burcu Çetiner kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Burcu Çetiner son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Burcu Çetiner kimdir? Burcu Çetiner kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorularının yanıtlarını arıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Burcu Çetiner var. Burcu Çetiner son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, Burcu Çetiner kimdir? Burcu Çetiner kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar:

BURCU ÇETİNER KİMDİR?

Genç ve güzel oyuncu Burcu Çetiner, Tarsus Amerikan Lisesi’nin ardından Bilgi Üniversitesi Sosyoloji Bölümünü kazandı. Burcu Çetiner, daha sonra çeşitli nedenlerle okulunu dondurup yurtdışına gitti. Burcu Çetiner, ardından New York'ta işletme okudu. Burcu Çetiner'in dedesi, İstanbul'un en ünlü lokantası Gelik'in sahibiydi. Annesi ve dayısı da ünlü mekânların işletmeciliğini yaptı. İspanya, Fas ve Hindistan gibi çeşitli ülkelerde de bulunan Burcu Çetiner, bir dönem Cihangir'de butik işletti. Sonrasında Kiki adlı kafeyi açtı. Burcu Çetiner bir dönem Kaan Urgancıoğlu ile aralarında geçen aşk muhabbeti ile güdeme gelmişti.

Bedirhan Şahin / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.