Burak Durna cinayeti çözüldü mü? Murat'la Afgan arasındaki şok mesajlar ifşa oldu

Burak Durna cinayeti çözüldü mü? Murat'la Afgan arasındaki şok mesajlar ifşa oldu

Denizlili Burak Durna cinayeti çözüldü mü? Burak Durna’nın katili eşi Seher mi? Seher’in ardından oklar şüpheli Murat’la irtibatlı Afgan tanığa yöneldi. Murat'la Afgan arasındaki şok mesajlar ifşa oldu. Burak Durna katili Afgan tanık mı?

Denizlili Burak Durna cinayeti çözüldü mü? Burak Durna’nın katili eşi Seher mi? Aylardır cevabı aranan bu sorulara yeni gelişmeler üzerine yenileri eklendi. Şimdi oklar Afgan tanığa yöneldi. Şüpheli Murat'la Afgan arasındaki şok mesajlar ifşa oldu. Burak Durna katili Afgan tanık mı?

Denizlili tesisatçı Burak Durna cinayeti ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Ocak 2021'de yaşanan ve katili bulunamayan cinayetin şüphelisi Murat’la irtibatı olduğu ortaya çıkan Afgan tanık çelişkili cevapları ile şüpheleri üzerine çekti. Burak Durna katili Afgan mı, Afgan şüphelinin cinayetle ilgisi ne?

KATİLİ KİM?

Show TV’de Didem Arslan Yılmaz’ın hazırlayıp sunduğu Vazgeçme programında bir süredir Denizli’de evinin önünde arkadan vurularak öldürülen Burak Durna’nın katili aranıyor.

Programda Burak Durna’nın eşi Seher ile annesi Ayşe Durna ve abisi Abdurrahman Durna hazır bulunurken, telefon bağlantıları ile aileden başka isimlerin bilgilerine başvuruluyor.

Eşi Seher, katilin komşuları Murat ve Recep olabileceğini, onlardan şüphelendiğini söylemiş, bu isimler yargılandıkları yerel mahkemede beraat etmişlerdi. Ancak bu isimlerle ilgili şüpheler sürüyor.

BURAK'IN KATİLİ EŞİ SEHER Mİ?

Bu arada eşi Seher ile ilgili şüpheler de sona ermiş değil. Burak Durna’nın katili eşi Seher mi sorusu gündemdeki yerini koruyor.

Burak’ın annesi ile abisi gelinleri Seher’in bir şeyler bildiğini ancak korktuğu veya üstünü örtmek için bunları açıklayamadığını savunmaya devam ediyor. Seher ise bu iddiaları yalanlıyor. İlk yayınlarda araları iyi olan Seher ile kayınvalide Ayşe ve kayın Abdurrahman arasında başlayan tartışmalar, kavgaya dönüşüyor.

Nitekim Seher’in, evlerinde kalan Beyza ile olan yakın ilişkisi de dikkat çekiyor, Beyza’nın cinayetten 14 ay sonra çıkıp katili gördüğünü söylemesi Seher’le işbirliği içinde hedef saptırma olarak yorumlanmaya devam ediyor.

YENİ TANIK: MURAT’LA İRTİBATLI AFGAN

Bu tartışmalar sürerken Vazgeçme’nin yeni bölümlerinde yeni bir tanığın ifadesine başvuruluyor. Stüdyoda ağırlanan Hamdullah Arwari isimli Afgan tanık çelişkileri ifadesi ile dikkat çekiyor.

MURAT’LA MESAJLARI ÇIKTI

Afgan asıllı kişi aynı mahallede oturuyor ve şüpheli Murat’ın kullandığı servisle işe gidip geliyordu. Afgan ile Murat arasında cinayetten bir gün önce ve bir gün sonra çok sayıda telefon görüşmesi ve mesajlaşma olmuştu. Stüdyoda Afgan tanık Arwari, bu görüşmelere açıklayıcı bir cevap veremiyor.

İŞE GİTMEYİP, BURAK’I MI TAKİP ETTİ?

Yine Burak Durna cinayeti ile ilgili Afgan tanık Hamdullah Arwari, cinayet günü ve ertesi gün işe gitmemişti.

Tüm bu detaylar Burak Durna’nın katili Afgan mı, Burak Durna’yı Murat Afgan’a mı öldürttü sorularını akıllara getirdi. Programda Afgan tanık Arwari cinayet günü işe gitmeyip Burak’ı mı takip etti sorusunun cevabı aranıyor.

Sunucu Didem Arslan, Afgan tanığa ısrarla Murat’la mesajlaşmalarında ne yazdığını, Murat’ın kendisinden ne istediğini soruyor. Afgan tanık ise hatırlamadığını söylüyor. Arslan, Afgan tanığın katil olduğunu düşünmediğini ancak Murat’ın kendisine bu yönde bir teklifte bulunmuş olabileceğini söylüyor.

Vazgeçme’nin ilerleyen bölümlerinde bu soruların cevaplarını bulması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.