Bu görüntüler rahatsız ediyor

Bu görüntüler rahatsız ediyor

Duyarsız vatandaşlar tarafından kentin merkezi noktalarınagelişi güzel şekilde atılan çöpler rahatsız ediyor.

Sıhhiye Celal Bayar Bulvarı üzerinde bulunan yeşil alan üzerine bilinçsiz vatandaşlar tarafından atılan çöpler çevre ve görüntü kirliliğine neden oluyor. Objektiflerimize yansıyan görüntülerden çöplerin çoğunluğunu cam şişeler oluşturuyor. Bu da insan ve hayvan sağlığı açısından tehlike saçıyor.

YER EDİNMİŞLER

whatsapp-image-2017-12-17-at-11.20.44.jpeg

Bulvar üzerinden geçen vatandaşlar bölgenin mezbele görüntüsünün kente yakışmadığını belirtirken gazetemize açıklamalarda bulunan adını vermek istemeyen bir vatandaş, “ Her gün buradan geçiyorum görüntü uzun zamandır aynı ve gün içeresinde ateş yakanlar alkol alanlar var. Bunları yapanlar daha sonra bütün pisliklerini buraya atıp gidiyorlar. Burayı kendilerine yer edinmiş haldeler. Bu kadar merkezi bir yerde kimse müdahale etmiyor yetkililer gereğini yapmalı ve burası temizlenmelidir ”dedi. 

ÇÖPTEN BÜFE

whatsapp-image-2017-12-17-at-11.20.40.jpeg

Öte yandan objektiflerimize yansıyan ilginç bir görüntüde Konya yolu üzerinde bulunuyor. Üst geçit ayağında bulunan büfenin üst kısmının üst geçidi kullanan bilinçsiz vatandaşlar tarafından çöplüğe dönüştürülmesi trajikomik bir görüntü ortaya çıkarıyor. Duyarlı vatandaşların da tepkisine neden olan yerde özellikle rüzgâr estiğinde etrafa saçılan çöpler çevre kirliliğine neden.

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.