Bu görüntüden esnaf rahatsız

Bu görüntüden esnaf rahatsız

Çevre esnafı bazı duyarsız vatandaşların gündüz vakti boş arsada içki içildiğini ve tuvalet amaçlı kullanıldığını belirterek müşterilerinin bu durumdan rahatsız olduklarını ifade ediyor.

Anafartalar Mahallesi Çavuş Sokak’ta bulunan boş arsada moloz yığınlarının olması bazı vatandaşlar tarafından suistimal edilerek ihtiyaç giderme yeri olarak kullanılıyor. Çevre esnafı bazı duyarsız vatandaşların gündüz vakti boş arsada içki içildiğini ve tuvalet amaçlı kullanıldığını belirterek müşterilerinin bu durumdan rahatsız olduklarını ifade ediyor.

İhtiyaç gidermek için kullanıyorlar

795bfb37-35b6-4bec-bd4a-bdd044a88026.jpg

Melike Hatun Camii karşısında bulunan Çavuş Sokak’taki arsanın arsa sahibi ya da ilgililer tarafından temizlenmesini isteyen çevre esnafı hoş olmayan görüntüler ile karşılaştıklarını belirtiyor. Çevre esnafı arsada bazı duyarsız vatandaşların içki içtiğini ve arsayı tuvalet olarak kullandıklarını belirterek bu durumdan hem kendilerinin hem de müşterilerinin rahatsız olduklarını dile getiriyor. Oluşan çirkin manzaranın sebebinin arsadaki moloz yığınları olduğunu belirten çevre esnafını arsanın temizlenerek bu tür görüntülerin ortadan kaldırılmasını istiyor.

Müşteri kaybına neden oluyor

Çevre esnafı bazı duyarsız vatandaşların gündüz vakti arsayı bu tür amaçlarla kullanmasına büyük tepki gösterdiklerini belirterek yaşadıkları sorunu şu şekilde izah ediyor, “Bu arsayı bazı kişiler tuvalet niyetine kullanıyor. Gündüz vakti burada bu tarz görüntüler oluşması müşteri kaybına neden oluyor. Burası işlek bir bölge ve insanlar yanlarında aileleri varken bu tarz görüntülere maruz kalıyor. Gelen müşterilerimiz şikâyetlerini bize iletiyor bizlerde o şahısları uyarıyoruz fakat bu sefer de tartışma yaşıyoruz. Uyardığımız gidiyor bir başkası geliyor.” ifadelerini kullandı.

Çirkin manzaralar şikâyete neden oluyor

Son zamanlarda Ulus ve çevresinde bu tarz görüntülerin arttığına da değinen çevre esnafı gündüz vakti halk arasında içki içen, ihtiyaç gideren ve özellikle para isteyen dilencilerin insanları rahatsız ettiğini belirterek, müşterilerden bu konuda sık sık şikâyet geldiğini ifade ediyor. Özellik ile kadın müşterilerin bu tür görüntüler ile karşılaştıklarında aynı sokaktan bir daha geçmediklerini belirten çevre esnafı müşteri kaybına uğradıklarının altını çizerken ilgililerden bu konuda hassas davranılmasını istiyor.

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.