Bu ev, gidenlerin başını döndürüyor

Bu ev, gidenlerin başını döndürüyor

Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi’nde ziyarete açılan ‘Ters Ev’ yoğun ilgi görüyor. Tamamen tersten inşa edilen ve eşyaların tavanda yer aldığı ev, eşsiz deneyimiyle yeni misafirlerini bekliyor.

Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi’nde görenlerin biranda dikkatini çeken ve ilk anda anlam verilemeyen ‘Ters Ev’ yoğun ilgi görüyor. İçine girildiğinde normal bir evi aratmayan ve tavanda yürüme hissi veren ev bu eşsiz deneyimiyle yeni misafirlerini bekliyor. 

Projenin sahibi aynı zamanda işletmecisi olan Mehmet Emin Görmez “Rusya’da gördüğümüz bir projeydi bizde burada uygulamak istedik, firmadan da patentini aldık. İlk olarak Antalya Lara’da şimdi de Ankara’da fakat bununla kalmayacak İstanbul, Eskişehir projelerimiz var oralarda da açacağız” dedi.

TERSİ MALİYETİ KATLADI

whatsapp-image-2017-11-11-at.jpeg

Normal bir eve göre malzeme kullanımın neredeyse iki kat olduğunu bu yüzden de maliyetinde katlandığını söyleyen Görmez” Normal bir evin üç katı çelik konstrüksiyon kullanıldı. Eğer normal bir şekilde yaparsanız bu sağlamlığı yakalayamazsınız. Bu çapta bir ev normalde 150-200 bin liraya yaparsanız ama biz buraya 450 bin liraya yakın para harcadık” diye konuştu.

HER ŞEYİ TERSTEN GÖRME İMKANI 

whatsapp-image-2017-11-13-at-09.34.32.jpeg

Çoğu kişinin ilk başta anlayamadığını ancak kendilerinin anlattıktan sonra ilginin ve merakın olduğunu belirten Görmez” Görenler baya bir anlamaya çalışır şekilde bakıyor gelip soru soruyorlar. Tabi biz açıklayınca hemen merak ediyorlar içerisini. Tahmin ettiğimizden daha fazla bir ilgi gördük gelen yorumlar güzel insanlar çok farklı bir deneyim yaşıyor her şeyi tersten görme imkanı buluyor ” şeklinde konuştu.

FİYATLAR UYGUN, ÖĞRENCİ İNDİRİMİMİZ VAR

whatsapp-image-2017-11-11-at-12.17.51-(1).jpeg

Ücretler hakkında bilgi veren Görmez şunları söyledi: “ Fiyatlarımız uygun, tam biletimiz 15 TL burada öğrenci yoğunluğu çok fazla bizde onu gözeterek öğrenci biletini 10 TL yaptık. İçeri girerken bir ev gezmesine bu fiyat olur mu gibi tepki verenler olabiliyor ama daha sonra çıkmak istemiyorlar. Herhangi bir zaman sınırlamamız yok yalnızca hafta sonları yoğun saatler de ortalama yarım saat ziyaret süresi belirledik.” 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.