BİRLİK VAKTİ

BİRLİK VAKTİ

FETÖ'ye karşı ülke genelinde tepkiler dinmek bilmiyor. Habervaktim'e konuşan STK temsilcileri, darbecilere sert tepki göstererek, oluşan bu birlik ve beraberliğin daima olmasını istiyor.

HABER MERKEZİ-

FETÖ/PDY mensubu bir grup asker tarafından yapılmaya çalışılan ancak milletin dik duruşu neticesinde sonuçsuz kalan darbe girişimine tepkiler dinmiyor.

MİLLETE SONSUZ TEŞEKKÜR
HAK-İŞ Konfederasyonu Başkanı Mahmut Arslan: "Hak-iş konfederasyonu olarak 450. bin üyemiz ile antidemokratik yöneticilerle milli iradeye yapılan bu girişimi lanetliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti bekasına ve milli iradeye karşı bu saldırıyı yapan şebekenin, hainlerin en ağır şekillerde cezalandırılmasını istiyoruz. Bulunduğumuz bölge ülkemizi zayıflatmak adına gerçekleştirilen bu kalkışmaya en güzel cevabı milletimiz vermiştir. Şükürler olsun ki cuntacıların bu girişimi başarısızlıkla sonuçlandı. Burada milletimize ne kadar teşekkür etsek azdır"
ŞİMDİ BİR OLMA VAKTİDİR
Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar: "Ortadoğu'da yaşanılanların aynısını Türkiye'de yaşatmak isteyenlere, milletimiz en güzel dersi verdi. Milletimiz devletine sahip çıktı.  Vakit bir olma, birlik olma, iri olma, diri olma zamanıdır. Hangi parti üyesi olursa olsun, hangi sendika üyesi olursa olsun vatan ve millet bütünlüğü için birlik olma nöbetine bütün kardeşlerimi davet ediyorum"
GÜN BİRLİK GÜNÜ
Keçiören Çorumlular Dernek Başkanı Fatih Erdoğan: "Milli iradeye ve demokrasiye sonuna kadar sahip çıkacağız. Her türlü darbeyi lanetlediğimizi içeren afişlerimizi Keçiören'in muhtelif  yerlerine astık, meydanlardaki nöbetimiz devam ediyor. Gün birlik günü. Allah bu birliğimizi bozmasın"
PARALEL YAPI ÇÖKERTİLMELİ
Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Av. Tuncay Dolu: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti darbelerin esaretinde kalacak bir ülke değildir. Hem yönetimimiz hem de on binlerce üyemiz ile birlikte bu kanlı darbe kalkışmasını kabul etmiyor ve lanetle kınıyoruz. Bizim tek isteğimiz halkın desteğini alan hükümetimizin bir an önce devletin tüm kurumlarında virüs gibi yayılmış olan paralel yapılanmayı çökertip, yüce Türk adaleti karşısında yargılanmalarının sağlanmasıdır."

BU MİLLETİN EVLADI OLAMAZLAR
Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan: "Bu gözü dönmüş vatan hainleri, kendilerine her türlü maddi ve manevi desteği verip bu makamlara kadar çıkartan bu millete nasıl silah çektiniz, bu milletin nasıl kurum ve kuruluşları bombaladınız? Eliniz nasıl tetiğe gitti, hiç mi, Allah’tan korkmadınız? Milletimizin hür iradesini temsil eden meclisimize kadar bomba attıranlar, bu milletin ve ülkenin evladı olamazlar."

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.