Bir Garip Yaya Yolu

Bir Garip Yaya Yolu

Çankaya’da bulunan yaya yolu şaşırttı. Ana cadde üzerinde bulunan yaya yolunun önü ortaya yapılan refüjle kapatılmış durumda. Yoldan karşıya geçmek isteyen yayalar refüjle karşılaşınca araç trafiği için açılan geçidi kullanırken bu yayalar için tehlike te


ADEM GÜRSOY – HABERVAKTİM
Çankaya’da bulunan Türkocağı Caddesi’nin Barış Manço Caddesi ile birleştiği noktada bulunan yaya yolu, cadde ortasında bulunan orta refüj ile kesilmiş olması nedeniyle kullanılmaz halde bulunuyor. Yaya yolundan caddenin karşısına geçmek isteyen yayalar orta refüjle karşılaşınca araçlar için ayrılmış geçidi kullanıyorlar.  Bu ise yayalar için büyük tehlike oluşturuyor.
KİMSENİN UMURUNDA DEĞİL
Çankaya’da çalışan Taksici Ali konuyla ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulundu. Sözü edilen yaya yolunun iki yıldır böyle olduğunu söyleyen Taksici Ali, yaya yolunun bu halde olması doğru değil, yapılması lazım ancak kimsenin umurunda değil ifadelerini kullandı.
BÜYÜK BİR SORUMSUZLUK
Söz konusu yaya yolunu kullanırken zorluk çektiklerini söyleyen bir vatandaş da şu ifadeleri kullandı: “Karşıdan karşıya geçerken büyük tehlikeler atlatıyoruz. Yaya yolunun böyle olması büyük sorumsuzluk. Yetkililerin bu durumu bir an önce düzeltmesini ve gerekeni yapmalarını istiyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.