Başkente yeni teknoloji merkezi: Çalışmalar yerinde incelendi

Başkente yeni teknoloji merkezi: Çalışmalar yerinde incelendi

ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temel Aktay, ATO Yönetim Kurulu Üyesi Adem Ali Yılmaz ile birlikte, teknoloji tabanlı girişimlere ev sahipliği yapacak Garaj X Teknoloji Geliştirme Merkezi’nin hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi.

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temel Aktay, ATO Yönetim Kurulu Üyesi Adem Ali Yılmaz ile birlikte, teknoloji tabanlı girişimlere ev sahipliği yapacak Garaj X Teknoloji Geliştirme Merkezi’nin hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi. ATO’nun yanı sıra Ankara Sanayi Odası, Ankara Ticaret Borsası ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi işbirliği, KOSGEB desteği ve TOBB Ankara Genç Girişimciler Kurulu’nun koordinasyonunda faaliyet gösterecek merkezin açılışı için son hazırlıklar hızla devam ediyor.

teknoloji-2.jpg

GENİŞ HEYET İNCELEDİ

İncelemelerde TOBB ETÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Sarınay, Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz, ASO Başkan Yardımcısı Ercan Ata, ASO Yönetim Kurulu üyeleri Ertuğrul Onat ve Mehmet Osmanbeyoğulları ile TOBB Ankara Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Hakan Tarhan da yer aldı.

Temel Aktay incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, Garaj X TEKMER’in Ankara'daki girişimcilik ekosistemini güçlendirmek ve teknoloji tabanlı girişimcilere destek sunmak amacıyla hayata geçirildiğini belirtti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.