Başkan Çoktan Yetimlerle İftar Açtı

Başkan Çoktan Yetimlerle İftar Açtı

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, ilçede Suriyelilerin en fazla yaşadığı Yeşilöz'deki iftar çadırını ziyaret ederek yetimler, öksüzler ve yoksullarla birlikte iftar açtı.

BİRAZ OLSUN YÜZLERİ GÜLSÜN
Habervaktim'e konuşan Başkan Çoktan, maddi durumu iyi olan vatandaşların "akşam ne yiyeceğiz" şeklinde bir düşüncelerinin olmamasına rağmen burada yaşayan göçmen ailelerin günlük ihtiyaçlarını karşılamada bile zorluk yaşadıklarını hatırlattı. Çoktan,  "Özellikle Ramazan ayında hiç olmazsa biraz daha yüzleri gülsün,  günlük ihtiyaçlarından ve sorunlarından kurtularak mutlu olmalarını istiyoruz" dedi. 

 

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

Keçiören'de en fazla Suriye nüfusunun yaşadığı bölge olan Yeşilöz'deki iftar çadırına AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan katılarak yetimler, öksüzler, yoksullar ve savaş mağdurlarıyla birlikte orucunu açtı. Bin 200 kişilik iftar çadırında mülteci vatandaşların derdini de dinleyen Başkan Çoktan, küçük çocuklara birtakım hediye vererek çocukların bir nebze olsun yetim ve öksüz çocukların yüzünü güldürdü.  
RAMAZAN'IN ÖZÜNE UYGUN BİR DAVRANIŞ
Habervaktim'e konuşan Başkan Çoktan, "Elimizden geldiği kadar öncelikle şehit aileleri ve gazilerle olmak üzere yoksul vatandaşlarımızla aynı sofrada bulunmaya çalışıyoruz. Yetim ve öksüzlere dair programlarımız oluyor. Ramazan'ın özüne de uygun bir program. Bin 200 kişi burada birlikte iftar açıyor" dedi. Çoktan, maddi durumu iyi olan vatandaşların "akşam ne yiyeceğiz" şeklinde bir düşüncelerinin olmamasına rağmen burada yaşayan göçmen ailelerin günlük ihtiyaçlarını karşılamada bile zorluk yaşadıklarını hatırlattı. Başkan Çoktan,  "Özellikle Ramazan ayında hiç olmazsa biraz daha yüzleri gülsün,  günlük ihtiyaçlarından ve sorunlarından kurtularak mutlu olmalarını istiyoruz" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.