ASD’DE ŞAMPİYON PİDOSAN

ASD’DE ŞAMPİYON PİDOSAN

Ankara Sanayi Devleri (ASD) Turnuvası’nda oynan final maçıyla birlikte şampiyon belli oldu. Mikropor’u 1-0 yenen Pidosan şampiyonluk kupasını kaldırdı. 3’cülük maçında ise Termikel’i 2-1 mağlup eden GöçMaksan turnuvayı 3’cü olarak tamamladı.

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Turnuvanın favorileri arasında yer alan Pidosan final maçında Mikropor’u 1-0 yenerek şampiyon oldu. 3’cülük maçında ise Termikel’i 2-1 mağlup eden GöçMaksan turnuvayı 3’cü olarak tamamladı. Turnuva’nın finaline taraftar desteği çok yüksekti, maçı yerinde izleyen ve sonrasında takımları tebrik eden Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, böyle bir turnuvanın organize edildiği için ASD yönetimine teşekkür etti. Pidosan’ın başında bulunan Soner Cengiz, şampiyonluklarını Habervaktim’e değerlendirdi.

MÜKÂFATIMIZI ELBİSTAN’DA ALMIŞTIK

Asıl mükâfatlarını Elbistan’da yaptıkları yardımla aldıklarını söyleyen Soner Cengiz, “Burada amaç zaten çocuklara yardımdı, bizim için bir bölge kavramı yok Türkiye’nin her yerinde çocuklara ulaşabilmek ve onlara yardım edebilmek önemli. Elbistan’da bu sene çok güzel bir şekilde yaşadık bunu, çocuklara yardımlarımızı götürdük sağ olsun oradan da misafirlerimiz geldi onları ağırladık. Şampiyonlukta tabi ki bir emek var, bir uğraş var. Bunun sonucunda mükâfatını almakta güzel bir şey. Elbistan’da biz mükâfatımızı aldığımızı düşünüyoruz ama burada da kupayı kaldırmakta bizim için büyük bir mutluluk oldu” dedi. 

KAZANMAK HER ZAMAN İÇİN ÖNEMLİ

Her ne kadar sosyal yardım projesi olsa da her zaman sporda rekabetin olduğunu belirten Cengiz, “ASD’nin ve firma patronlarının göndermiş olduğu yetkililerin başarısı ve oradaki insanların mücadelesi sonucu elde edilmiş bir başarı. Biz buradan giderek Elbistan’daki çocukların ve yetkililerin gönüllerini aldık. Orada bir ailemiz daha oldu, orada bir evimiz daha oldu. Ama şöyle bir şey var futbolda gazozuna da oynasan kazanmak her zaman için önemli. Rekabet ve bir güzellik var, normal maçta gol atınca nasıl seviniyorsanız buradaki sevinç çok daha büyük” ifadelerini kullandı.

FİRMA PATRONLARI BU İŞİ SAHİPLENSİN

“Böyle güzel bir organizasyonda 15 firmayı geride bırakıp birinci olmak bizim için gurur verici bir durum” diyen Soner Cengiz, firma patronlarına hitaben şunları söyledi: “Son olarak şunu söylemek istiyorum firma yetkililerin değil de firma sahiplerinin de bu işe daha fazla sahip çıkması ve kendilerinin gidip bizim yaşadığımız ortamı yaşamalarını istiyoruz. Gidip onlarda çocukların gönüllerini fethetsinler daha büyük zevk ve haz alaca

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.