ASD Farklı Başladı

ASD Farklı Başladı

Ankara’da sanayi devlerinin organize ettiği Ankara Sanayi Devleri Futbol Turnuvası’nın (ASD) 7’incisi bu hafta başladı. Turnuvada ilk maçlarda farklı skorlar alındı: Vodafone 0-14 Termikel, İba Kimya 8-2 Gökçek Makine, Pimsun Makine 1-7 Türksat.

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Türkiye’nin dört bir yanında yardıma muhtaç olan çocuklara yardım amacıyla düzenlenen Ankara Sanayi Devleri Futbol Turnuvası’nın (ASD) 7’incisi bu hafta başladı. 15 sanayi devinin bulunduğu turnuvada ilk hafta maçlarında farklı skorlar alındı. İlk hafta maçları; Vodafone 0-14 Termikel, İba Kimya 8-2 Gökçek Makine, Pimsun Makine 1-7 Türksat gibi farklı skorlara sahne oldu.

FUTBOL İKİNCİ PLANDA

Yardıma muhtaç köy okullarına yardımı amaçlayan turnuvada ilk maçlar bu hafta itibariyle başladı. Futbolun ikinci planda olduğu ve amacın yardım olduğu turnuvayla yardıma muhtaç okullara ve öğrencilere yardım yapılıyor. Özellikle tespit edilen okullara giysi, kütüphane, laboratuvar başta olmak üzere birçok konuda yardım yapan turnuvada ilk hafta ilginç maçlara sahne oldu.

TERMİKEL GOL YAĞDIRDI

ASD’de 6. Turnuva’nın şampiyonu Pidosan turnuvaya Mikropor karşısında 1-1’lik beraberle başladı. 14-0 biten Vodafone, Termikel maçı ilk haftanın en gollü maçı oldu. A grubunda 6 averajla İba Kimya, Adore Mobilya’nın önünde ilk haftayı birinci bitirirken attığı 14 golle 14 averajı olan Termikel B grubunu ilk sırada tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum