ASD Amacına Ulaştı

ASD Amacına Ulaştı

Ankara Sanayi Devleri (ASD) Turnuvası’nın final maçı öncesi Habervaktim’e konuşan ASD Başkanı Salim Yılmaz, turnuvada kaybedenin olmadığını bütün kurumların şampiyon olduğunu söyledi. Çocukları mutlu ederek amaçlarına ulaştıklarını belirten Yılmaz, 7. tur

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

20 Mart’ta başlayan Ankara Sanayi Devleri (ASD) Turnuvası 29 Mayıs’ta Pidosan ve Mikropor arasındaki finalle son bulacak. Turnuvanın son maçı öncesi de Habervaktim’e konuşan ASD Başkanı Salim Yılmaz, turnuvada kaybedenin olmadığını bütün kurumların şampiyon olduğunu söyledi. Yılmaz, yaptıkları yardımlarla çocukları mutlu ederek amaçlarına ulaştıklarını ifade etti. 

ASD’YE YAKIŞIR BİR FİNAL

Finalde 2 yumurtadan birinin kırılacağını belirten Salim Yılmaz, “ASD 6’nın son programını 29 Mayıs’ta gerçekleştireceğiz. Amacımıza ulaştığımız bütün katılımcı firmalar tarafından teyit edildi. Çocuklarla buluştuk müthiş bir ilgi, müthiş bir karşılama yaşandı. Elbistan’daki insanların aşırı derecede memnuniyetiyle karşılaştık. Finale kalan 2 tane takımımız var, turnuvada yer alan her takım bizim için değerli ve şampiyon. Pidosan ve Mikropor finalde 2 yumurtanın biri kırılacak. Kazananda kaybedende bir birlerini alkışlayarak, centilmence sahadan çıkacaklar. Seyir zevki yüksek olacak bir maç olacağını tahmin ediyorum. Final oynayan firmaların taraftarlarının tribünde centilmence takımlarını destekleyeceklerini düşünüyoruz” dedi.

TELKİN AGRESİFLİĞİ ENGELLİYOR

“Yardımları gerçekleştirirken müthiş bir duygu yoğunluğu yaşadık” diyen Yılmaz, “Hiç tanımadığımız insanlar ve yüzler, bizim ülkemizin çocuklarının zihninde bir emare bırakıyoruz. Hediyen alan çocukların hafızasında bir yer ediyorsunuz, ileride iyi olmalarına vesile olabiliyorsunuz. Katılımcı firmalarla birlikte çocuklarla iç içe oldu mu müthiş bir keyif alıyoruz. Hiçbir şekilde ticari amacımız yok, tamamıyla gönül işi. Başarılı oluyoruz ama çok kolay değil. Turnuvada 16 takım oluyor, 280 futbolcu bulunuyor, seyircilerimiz var. Kimse kimseyi rencide etmeden kurumsal kimliğe zarar vermeden turnuvayı yürütüyoruz. Bunu sağlamada en önemli etkenlerden bir tanesi firma yetkililerinin oyunculara verdiği telkin. Telkin sayesinde oyuncuların agresif olmamaları sağlanıyor. ASD’ye yakışır şekilde bu sosyal sorumluluk projesinde tamamlayarak ASD 7‘nin temellerini atmaya çalışacağız” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.