Annenin sözleri pes dedirtti! Esra Erol canlı yayında gözyaşlarını tutamadı

Annenin sözleri pes dedirtti! Esra Erol canlı yayında gözyaşlarını tutamadı

Esra Erol’da programında yaşanan olayda 12 yaşındaki Sıla Tuana gündeme geldi. Sıla’nın annesi ise kızını kaçıran adamı koruyarak Esra Erol’u çileden çıkardı. İşte detaylar…

Esra Erol’da programına başvuran Orçun Kalafat, 12 yaşındaki kızı Sıla Tuana’yı eski eşinin arkadaşı olan 42 yaşındaki Mehmet’in kaçırdığını iddia etti. Yayına katılan Sıla’nın annesi ise sözleriyle herkesi şaşkına çevirdi. “Asıl benim kızım Mehmet’i kaçırmıştır” ifadeleri seyirciler ile birlikte Esra Erol’u da çileden çıkardı.

ESRA EROL SILA TUANA KİM?

Bir süre önce 12 yaşındaki kızı Sıla Tuana’yı aramak için Esra Erol’da programına gelen Orçun Kalafat’ın iddiaları herkesi şaşırttı. 12 yaşındaki Sıla’yı Sıla’nın annesi olan eski eşinin 42 yaşındaki Mehmet’in kaçırdığını iddia etti.

Sıla’nın annesi Ayşegül canlı yayına gelerek iddialar üzerine konuştu. Kızını kaçıran Fatih Mehmet Dinç’i savundu. O sırada yayınlanan kamera görüntülerinde ise Sıla ve Mehmet’in Taksim’de birlikte olduğu ortaya çıktı.

Anne Ayşegül’ün “Mehmet’le beraber gitmişlerdir. Mehmet değil benim kızım Mehmet’i kaçırmıştır” ifadeleri herkesi şaşkınlığa uğrattı. Bu sözler üzerine Esra Erol gözyaşları içinde, "Buradan çocuk şubeye çağrıda bulunuyorum. Fatih Mehmet Dinç isimli kişi yaklaşık bir yıldır 12 yaşındaki Sıla’yı mağdur eden biri. En son Taksim İmam Adnan sokağında görüldüler. Bu görüntüler bize ulaştırıldı. Ben bu adamın cezasını aldığını görmek istiyorum. Bu ülkede adalet var, çocukları koruyacağız. Eğer biz Sıla’yı ve Sıla gibi yavrularımızı koruyamıyorsak hepimize yazıklar olsun. ‘Benim çocuğumu kaçırdı’ demiyor. ‘Benim kızım kaçırdı’ diyor. Hepinize yazıklar olsun. Fatih Mehmet Dinç’i koruyorlar. 42 yaşındaki adamı koruyor annesi, sevgilisi. İçinde uyuşturucu var, fuhuş var her şey var. Yemin ediyorum bu konunun takipçisi olacağım. Bu adam içeri girecek. Bu konuda günlerdir tutuyorum kendimi. Sakinlikle yayını sürdürmeye çalışıyorum. Bildiğim çok şey var hiçbirini açıklama gereği duymadım. Ama ben şu anda gördüm ya bu anne bu 42 yaşındaki adamı korudu ya yazıklar olsun. Sistem hiçbir şekilde bir çocuğu mağdur eden bir adamı koruyamaz. Şikayetinden vazgeçse bile koruyamaz. ‘Benim kızım kaçırdı’ dedi. O kadar şey duydum, bunu ilk kez duydum” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.