Ankaray'da ARIZA

Ankaray'da ARIZA

Dikimevi ve AŞTİ arasında sefer yapan ANKARAY dün sabah işe gidiş saatlerinde arızalandı. Yolcular, seferlerin yapılmaması üzerine duraklara çıkarak otobüslerle işe gitmeye çalıştı. İzdihamdan dolayı birçok insan haftanın ilk gününde işe, okula geç kaldı.

Dikimevi ve AŞTİ arasında sefer yapan ANKARAY dün sabah işe gidiş saatlerinde arızalandı.  ANKARAY duraklarında dakikalarca boşa bekleyen yolcular, seferlerin yapılmaması üzerine duraklara çıkarak otobüslerle işe gitmeye çalıştı. İstasyonlarda bekleyen birçok vatandaşın otobüs duraklarına hep birlikte çıkması izdihama neden oldu. Yaşanan arızadan dolayı çok sayıda vatandaş işe, okula geç kaldı. 

DURAK ÖNÜNDE KALABALIK

ANKARAY'daki seferlerin teknik sorunlardan dolayı dolayı aksadığı öğrenildi. Duruma tepki gösteren yolcular, "Sabah 8 sıralarında Dikimevi Metro durağına gittik. Uzun bir süre bekledik ama metronun arızalandığını söylediler. Büyük bir kalabalıkla birlikte otobüs duraklarına çıktık. Gelen otobüslerde dolu olduğu için hemen binemedik. Haftanın başında büyük sıkıntı yaşadık" dedi. 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.