Ankara'ya yeni bülten

Ankara'ya yeni bülten

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halka İlişkiler Dairesi Başkanlığı bünyesinde yeni bir bülten yayınladı. "Ankara Büyükşehir" adını taşıyan bülten, 18 Ağustos'ta 1'inci ve 2'inci sayılarını tek bir basın bülteni olarak yayınladı.

Mustafa Tuna yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi, eski başkan döneminde 14 yıl boyunca 663 sayı çıkan "Ankara Büyükşehir" bültenini yeni bir anlayışı ile yeniden yayılamaya başladı. "Ankara Büyükşehir" adını taşıyan bülten, 18 Ağustos'ta 1'inci ve 2'inci sayılarını tek bir basın bülteni olarak yayınladı. 64 sayfalık bültende Büyükşehir Belediyesi'nin yanı sıra 25 ilçe belediyesinin faaliyetleri de okurlara ulaştırıldı. 

tttttttt.jpg

Gökçek dönemindeki pek çok uygulamaya son veren Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tuna, Ankara'daki bütün belediyelerin faaliyetleri hakkında bilgilendirme amacını taşıyan yeni bir bülteni faaliyete geçirdi. Logosu, boyutları ve kağıt kalitesi de değiştirilen 64 sayfalık bültende Büyükşehir Belediyesi'nin faaliyetleri kadar 25 ilçe belediyesinin faaliyetlerine de yer verildi. 

İLK SAYIDA TUNA'NIN İCRAATLARI ANLATILDI

İlk sayısında, birinci ve ikinci sayılarını ortak yayınlayan bültenin kapağında, 6 Kasım 2017'de göreve gelen Mustafa Tuna'nın Ankara'daki ilk 9 ayında yaptığı hizmetlere yer verildi. Tuna'nın tam sayfaya yerleştirilen fotoğrafının karşısına bültende altında Tuna'nın imzasını taşıyan "Ortak akıl ile el ele birlikte başardık" yazı ile birlikte, bültende işlenen otoparklar 1 TL, 24 saat kesintisiz ulaşım, Aktarmasız seyahat, yeni metro hatları, ücretsiz internet, parklara kameralı gözetim ve yeni kavşaklar başlığını taşıyan haberler yer verildi.

"ORTAK AKIL" İLE EL ELE YAPTIK…

Bültenin ilk sayısında Başkan'dan bölümünde Tuna'nın "Ortak akıl ile el ele yaptık…" başlığını taşıyan yazısına yer verildi. Tuna yazısında, Büyükşehir Belediyesi olarak 7'de 70'e her yaştan ve ker kesimden vatandaşın fikirlerine önem verdiklerini belirterek, belediyecilik anlayışlarının 'ortak akıl' ilkesi olduğunun altını çizdi.

"HÜKÜMETİMİZLE EL ELE"

Bültende,  "İlk 'Başkan' Erdoğan" başlığını taşıtan haberde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran Seçimlerinden sonra yürürlüğe giren Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Başkanı olarak göreve başladığına fotoğraflar eşliğinde genişçe yer verildi. Ankara'daki 15 Temmuz anmalarına da geniş bir bölüm ayrılan bülten Tuna'nın yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın yanı sıra, yeni kurulan 67'inci Cumhuriyet Hükümeti üyelerine yaptığı hayırlı olsun ziyaretleri de "Hükümetimizle el ele" başlığını taşıyan haberde işlendi.

9 AYLIK DÖNEM ÖZETİ

Ankara'daki bütün belediyelerin faaliyetleri hakkında bilgilendirme amacını taşıyan yeni bülteninin logosu, boyutları ve kâğıt kalitesi de değiştirildi. 64 sayfalık bültende Büyükşehir Belediyesi'nin faaliyetleri kadar 25 ilçe belediyesinin faaliyetlerine de yer verildi. Bültende, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Tuna'nın Ankara'daki 9 aylık görev süresinde başlattığı uygulamaları ayrı başlıklar altına incelenerek özetlendi. 

ESKİ BÜLTEN GÖKÇEK'TE 654, TUNA'DA 9 KERE ÇIKTI

Melih Gökçek döneminde haftalık 160 bin basılarak halka ücretsiz dağıtılan basın bülteni, 14 yıl boyunca toplam 663 sayı yayınlandı. Bülten 23,5 yıl Büyükşehir Başkanlığı yapan Gökçek döneminde ise 654 kere Ankaralı ile buluştu. Mustafa Tuna'nın göreve başlamasının hemen ardından Gökçek'in ismi bültenden silinmişti.

Uğur DUYAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.