Ankara’ya yakışmayan görüntüler

Ankara’ya yakışmayan görüntüler

Sıhhiye Abdi İpekçi Parkı’nda perşembe günleri kurulan ikinci el pazarının ardından oluşan kirlilik ile birlikte parkın yanı başında bulunan M.Rauf İnan Sokağı kaldırımlarının kullanılamaz haldeki bakımsız görüntüsü Başkent’in merkezine yakışmıyor.

Abdi İpekçi Park’ında kurulan ikinci el pazarının ardından satılmamış ve elde kalmış ürünler gelişi güzel bir şekilde parkın yeşil alanlarına bırakılıyor. Parktan geçenler tarafından şaşkınlık ve tepkiyle karşılanan görüntüye vatandaşlar, “ Her Cuma günü bu pislikle karşılaşıyoruz ve hiçbir önlem alınmıyor böylesine bir parkı bu hale sokmak bu kadar kolay olmamalı. Kentin merkezine bu görüntü yakışmıyor. Parklar yeşil ve temiz alan olma özelliğine sahip fakat şu an pislikten yürüyemiyorsunuz. Yetkililer bu duruma bir düzenleme getirmeli” dedi.  

whatsapp-image-2017-12-22-at-11.11.16.jpeg

KALDIRIM YOK 

Öte yandan parkın yanı başında bulunan M.Rauf İnan sokağının kaldırımlarının görüntüsü de parktaki görüntülerden farksız. Bu noktada da kaldırımların tamamen yok olduğu görülüyor. Yayaların yoğun olarak kullandığı ve bu denli merkezi bir noktada ki görüntüler Başkente yakışmayan türden. Vatandaşlar ise duruma tepkili. Abdi İpekçi gibi büyük bir parkın içinin ve yanındaki kaldırımların bu denli harabeyi andıran görüntülerine anlam veremediklerini belirtirken yetkilileri göreve davet ediyor. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.