Ankara'dan 3. Havalimanını incelemeye gittiler

Ankara'dan 3. Havalimanını incelemeye gittiler

TURSAD'ın düzenlediği ve aralarında muhabirimizin de bulunduğu bir grup basın mensubu, İstanbul Havalimanı'nı yerinde inceledi. TURSAD Başkanı Engin Şahin, ''Ankaralıların sorularına daha iyi cevap vermek için. Burayı görüp inceledik'' dedi.

Resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim’de yapılan dünyanın en büyük havalimanlarından biri olan İstanbul Havalimanı’nı Ankara merkezli Turizmci ve Seyahat Acenteleri Derneği (TURSAD) üyeleri ve bir grup Ankaralı gazeteci yerinde inceledi.

TURSAD Başkanı Engin Şahin gazetemize yaptığı açıklamada, “Ankaralılara daha iyi hizmet etmek ve bilet satışlarında kendimizden emin cevaplar vermek için burayı görüp yerinde incelemek istedik” ifadelerini kullandı.

Ankaralılar için gezi rotası...

Dernek olarak Anadolu’nun pek çok noktasına gezi düzenlemeyi planladıklarını belirten Şahin, “Ankaralılara daha iyi gezi rotaları sunmak için çalışıyoruz ”dedi. 

whatsapp-image-2018-12-26-at-11.15.20-(1).jpegAnkara'dan 3. Havalimanını incelemeye gittiler

İstanbul Havalimanı’nın hizmete girmesiyle Ankara’dan da bilet satışlarına başladıklarını belirten dernek üyeleri ve Başkan Engin Şahin, “Ankara-İstanbul güzergâhın artık bu havalimanının biletlerini satmaya başladık. Esenboğa, Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanlarını neredeyse karış karış biliyoruz ve müşterilerimize her an destek olabiliyor her sorularını cevaplayabiliyoruz. Ankaralı acenteciler olarak burayı da gezip görmemiz gerekiyor. Turizmde bilmediğiniz deneyimlemediğiniz bir yeri satmanız ve müşteriyi tatmin etmeniz zordur. Ankaralı müşterilerimize daha iyi bir hizmet için, tüm sorularını yanıtlamak için buraya geldik.” ifadelerine yer verdi. 

ANKARALILARA YENİ ROTALAR SUNMAK İSTİYORUZ

Dernek olarak Anadolu’nun çeşitli noktalarına sürekli olarak gezi yapmayı ve Ankaralılara turizmde yeni ürünler önermeyi planladıklarını belirten Şahin, “Geçtiğimiz aylarda Tokat’a ziyarette bulunduk. İstanbul Havalimanı’nı gezdik gördük. Önümüzdeki aylarda Elazığ ve Kayseri’ye gitmeyi planlıyoruz. Burada amacımız artık deniz kenarı tatilinden vazgeçen insanlara özellikle Ankaralılara yeni yerler, yeni kültürler göstermek ve turizm canlılığıyla Anadolu’daki birçok ilimize katkıda bulunmak istiyoruz. Çünkü artık insanlar hem gezmeyi hem de bir şeyler deneyimlemeyi seviyoruz. Alışagelmiş otel tatilleri, deniz tatillerinin yanı sıra kültür turları yeni keşifler de önemini kazanmaya başlıyor.” diye konuştu. 

Ankara'nın turizm potansiyeli yüksek

Gazetemize, Ankara turizmi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Şahin, Tarihi Ulus Meydan Projesini de olumlu bulduğunu belirterek, “Ankara’da bizim turizm bağlamında satacak ürünlere ihtiyacımız var. Tarihi ve turistik yerlerimizi sunacak ve ön plana çıkarmaya ihtiyacımız var. Bu anlamda ben yapılacak olan Tarihi Ulus Meydan Projesi’ni olumlu buluyorum. Ankara’ya mutlaka turizm anlamında katkısı olacaktır. Çünkü Ulus tarihi bakımdan önemli bir yere sahip. Roma Medeniyeti bir yanda, Hacı Bayram bir yanda Cumhuriyet’imizin kurulduğu yer ve binalar bir yanda. Ulus turizm açısından hayli zengin bir bölge”

Erkal Erdoğan / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.