Ankara'daki Sinoplular bir araya geldi

Ankara'daki Sinoplular bir araya geldi

Ankara Sinoplu Dernekler Federasyonu (ANSİDEF) dün Kamu Sen Genel Merkezi'nde düzenlediği kahvaltıda buluştu. Gazetemize konuşan Federasyon Başkanı Metin Bölükbaş, ''Kaybolan ilişkileri canlandırmak istiyoruz'' dedi.

Ankara Sinoplu Dernekler Federasyonu (ANSİDEF) dün Kamu Sen Genel Merkezi'nde düzenlediği kahvaltıda buluştu.

Gazetemize konuşan Ankara Sinoplu Dernekler Federasyonu Başkanı Metin Bölükbaş, "Bu tür organizasyonlarla, geçmişte birlikte yaşayan hemşehrilerin, şehir hayatının zorluğuyla kaybolan ilişkilerini canlandırmak istiyoruz. " dedi.

KAYBOLAN İLİŞKİLERİ TEKRAR KURACAĞIZ

Konuşmasında Sinoplu hemşehrilerinden, federasyonlarına destek beklediğini belirten Başkan Bölükbaş, "Bu tür organizasyonlarla geçmişte birlikte yaşayan hemşehrilerin şehir hayatının zorluğuyla kaybolan ilişkilerini canlandırmak istiyoruz. Bu tür toplantılarda az olduğunu düşündüğümüz katılımın artması için tüm hemşehrilerimizden destek bekliyoruz" diye konuştu.

31f40e06-a3fe-42b3-a9e7-38767838ae2a.jpgHER AY BULUŞACAĞIZ

Başkan Yardımcısı Bayram Yıldırım ise, "Federasyon olarak şuan buraya Turkiye'nin pek çok yerinden Sinoplu davet ettik. Hemşehrilerimizin bir bütün halinde hareket etmesini ilçe gözetmeksizin beraber olmasını istiyoruz. Bu kahvaltı dışında her ay pilav günleri düzenleyerek bu kaynaşmayı devam ettirmeyi amaçlıyoruz" ifadelerine yer verdi.

ANSİDEF'E TEŞEKKÜRLER 

Misafirler arasında bulunan Tüm Karadeniz İlleri Kültür Turizm Eğitim Derneği (TÜM-KARDER) Başkanı Osman Işık ise gazetemize özel değerlendirmelerde bulunarak şunları söyledi:

"Tüm Karadenizliler Derneği 18 il derneğinden oluşuyor. Bugün değerli Sinoplu hemşehrilerimizle buluşmaktan mutluluk duyuyoruz. Metin Başkan ayni zamanda bizim genel başkan yardımımızdır. Burada bugün yalnızca Sinoplular yok Bolulu, Ordulu, Rizeliler bulunuyor. Bu birlik beraberlik için başkanlarıma teşekkür ederim devamının gelmesini dilerim."

Erkal Erdoğan / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.