Ankara’daki belediye başkan adayları bugün açıklanıyor

Ankara’daki belediye başkan adayları bugün açıklanıyor

AK Parti, Ankara’daki belediye başkan adaylarını bugün saat 13’te Ankara Spor Salonu’nda açıklayacak. İl Başkanı Hakan Han Özcan, “Ankara’nın belediye başkan adaylarını değil hizmetkârlarını açıklayacağız, Teşkilat olarak 1435 mahallemizde hazırız” dedi.

AK Parti, Ankara’daki belediye başkan adaylarını bugün saat 13’te Ankara Spor Salonu’nda açıklayacak. 

Aday tanıtım toplantısı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İl Başkanı Hakan Han Özcan, “Ankara’nın belediye başkan adaylarını değil hizmetkârlarını açıklayacağız, Teşkilat olarak 1435 mahallemizde hazırız” dedi.  

AK Parti, Ankara’daki 25 belediye başkan adayını Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı bir programla bugün açıklayacak.

dsc_0860-001.jpgAK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Spor Salonu’nda yapılacak aday tanıtım toplantısı öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelerek hazırlıklarla ilgili birtakım açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısına çok sayıda parti il ve ilçe yöneticisi de katıldı.

“1435 MAHALLEDE HAZIRIZ”

Konuşmasına yeni yıl temennileriyle başlayan İl Başkanı Özcan, yılın belli bir günü değil 365 gün boyunca sahada aktif bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

Ankara’nın 1435 mahallesinde hazır olduklarının altını çizen Özcan, “700 binin üzerinde üyesi olan gençlik kollarından, kadın kollarına kadar teşkilatlanmasını tamamlamış bir Ankara teşkilatıyız. 31 Mart yerel seçimlerine hamdolsun hazırız. Yerel seçim takvimi açıklandıktan sonra genel merkezimiz ile adaylık başvurularını almaya başladık büyük bir titizlikle o adayları değerlendirmeye tabi tuttuk” dedi.  

İL BAŞKANI ÖZCAN: “REKOR OY BEKLİYORUZ”

AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki isminin geçtiğimiz günlerde açıklandığını hatırlatan İl Başkanı Özcan, “Ankara’yı yakından tanıyan, Ankara’ya büyük hizmetleri olmuş, aynı zamanda belediyecilik anlamında duayen olarak kabul edilen Mehmet Özhaseki ile 31  Mart akşamı milletimizin Cumhur İttifakı’na vereceği rekor bir oyla Ankara Büyükşehir Belediyesi’ndeki ak hizmetler büyük bir hızla devam edecektir” diye konuştu.

Özcan, İstanbul’da olduğu gibi Cumhur İttifakı yaptıkları MHP’nin ortak adaylarının isminin de tanıtım toplantısında açıklanacağını duyurdu.   

dsc_0865.jpgADAYLARIN AÇIKLANMASI İLE…

İl Başkanı Özcan, 1 Ocak yani bugün saat 13’te Ankara Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara’daki adayların isminin açıklanacağını kaydederek, “Ankara’nın 25 ilçesinin belediye başkan adayını daha doğrusu Ankara’nın hizmetkarlarını açıklayacağız. Halka hizmet, hakka hizmet anlayışını benimseyerek hareket ettiğimiz AK Parti davasında hizmet yarışında ben de varım diyen çalışma, azim ve kararlılığını gösteren herkese çok teşekkür ederim. Belediye başkan aday adaylığının müracaat yoğunluğunu düşündüğümüzde ziyadesiyle memnun olmakla beraber hassas ve titiz çalışmalarla sonuçlandırılmasının ne kadar zorlu bir süreç olduğunu ifade etmek isterim. Adaylarımız açıklandıktan hemen sonra yine aynı  azim, gayret, birlik ve beraberlik içerisinde dinç ve dinamik olarak en yüksek oranlarla en iyi sonuçları almak için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.