Ankara'da zehirlenerek ölen 3 kişi defnedildi

Ankara'da zehirlenerek ölen 3 kişi defnedildi

Ankara Yenimahalle'de doğal gaz zehirlenmesi nedeniyle hayatını kaybeden aynı aileden üç kişi için cenaze töreni düzenlendi.

Ankara Yenimahalle'de doğal gaz zehirlenmesi nedeniyle hayatını kaybeden aynı aileden üç kişi için cenaze töreni düzenlendi.

Ahmet Efendi Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Ayşe Aktaş (72) ile eşi Halim Aktaş (74) ve oğulları Hakan Aktaş (43) Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İlçenin İvedik Caddesi Mustafa Kemal Lisesi karşısında bir evde yaşayan Ayşe Aktaş ile eşi Halim Aktaş ve oğulları Hakan Aktaş'tan dün haber alamayan yakınları, durumu polise bildirmişti. Savcılıktan alınan izinle eve giren polis ekibi, 3 kişinin cansız bedenini bulmuştu.

Olay yerine sevk edilen Başkent Gaz ekiplerince yapılan incelemede doğal gaz kaçağı tespit edilen binanın sakinleri tahliye edilip yapı mühürlenmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.