Ankara'da diyabet, obezite, bağımlılık konuşuldu

Ankara'da diyabet, obezite, bağımlılık konuşuldu

Yenimahalle’de düzenlenen 1. Ankara Halk Sağlığı Çalıştayı’nda sağlıklı beslenme, obezite, diyabet, bağımlılık ve bağışıklama gibi pek çok konu masaya yatırıldı; çalıştayda halk sağlığının korunması için önemli bir adım atıldı. 

Yenimahalle’de, 1. Ankara Halk Sağlığı Çalıştayı düzenlendi.

Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesinde geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen çalıştayın, koruyucu sağlık hizmetlerinin değerlendirilmesi, geliştirilmesi ve halkın sağlığının daha iyi korunması amaçlanıyor. 

GENİŞ KATILIM SAĞLANDI

Ankara İl Sağlık Müdürlüğünün ev sahipliğinde düzenlenen çalıştaya; Halk Sağlığı Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Bekir Keskinkılıç, Ankara İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Özkan Ünal, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Adem Kucur, Halk Sağlığı Akademisyenleri, Birim Sorumluları, Birim Çalışanları, İlçe Sağlık Müdürleri ve Halk Sağlığı Uzmanları katıldı.

Yapılan konuşmalarda bulaşıcı olmayan hastalıklar, sağlıklı beslenme, obezite, fiziksel aktivite, diyabet, sağlık okuryazarlığı, sağlığın korunması ve geliştirilmesi, bağımlılık,  bağışıklama, çalışan sağlığı konuları masaya yatırıldı. 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.