Ankara - İstanbul otoyolundaki gölet manzarası büyülüyor

Ankara - İstanbul otoyolundaki gölet manzarası büyülüyor

Ankara - İstanbul Otoyolu 117 Km’de bulunan Cankurtaran dinlenme tesislerindeki Gerede Karapazar Köyü yayla göleti kışın eşsiz manzaralara sahne oluyor.

1-(6)-003.jpegBaşkent’e 117 Km uzaklıktaki Gerede Karapazar Köyü’nde bulunan tabiat gölü, kışın eşsiz manzaralara yer alıyor.

Ankara İstanbul Otobanının hemen kenarında bulunan göl özellikle hafta sonları vatandaşlar tarafından ziyaret ediliyor. 

Ankara İstanbul Otoyolu 117 Km’de bulunan Cankurtaran dinlenme tesislerindeki Karapazar Köyü yayla göleti kışın eşsiz manzaralara sahne oluyor. Otoyol üzerinde seyahat eden pek çok vatandaş yollarını değiştirerek fotoğraf çekinip manzaranın tadını çıkarıyor. Tabiat gölü yol üzerinde bulunan dinlenme tesisleri ve özel bir otelin hemen arkasında bulunuyor. 

BAŞKENT’E 117 KM

Başkent’e 177 Km uzaklıkta bulunan Bolu Gerede Karapazar Köyü’ne bağlı Anadolu Otoyolu kenarında bulunan tabiat gölü yılın bu mevsimlerde eşsiz manzaralara sahne oluyor. Yolu kullanan Başkentliler dinlenme tesislerine çok yakın olan bu gölde bol bol fotoğraf çektirip manzaranın keyfini sürüyor. 

ORMAN, GÖL ve ÖRDEKLER

Karın yağmasıyla adeta bir doğa şölenine dönen çam ağaçlarının ortasında bulunan gölün yüzeyi eksili dereceler nedeniyle tamamen buz tutuyor. Ancak ördeklerin yaşadığı küçük bir bölümünde su birikintisi görülebiliyor. Ziyarete gelenler doğa yürüyüşü için gölün etrafını turlayabiliyor. Ördekler ise gelenlere adeta ‘Hoş geldiniz’ diyerek onlardan ekmek bekliyor. 

Erkal Erdoğan/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.