ANGİAD'da seçim yarışı devam ediyor

ANGİAD'da seçim yarışı devam ediyor

ANGİAD 14’üncü Dönem Başkan Adayı Emre Kılıçarslan, Ankaralı İş adamları olarak seslerini Türkiye ve tüm dünyaya duyurmaları gerektiğini belirterek, “Birliğimizden doğan gücümüzü tüm dünyaya hissettirmeliyiz” dedi.

ANGİAD 14’üncü Dönem Başkan Adayı Emre Kılıçarslan, Ankaralı İş adamları olarak seslerini Türkiye ve tüm dünyaya duyurmaları gerektiğini belirterek, “Birliğimizden doğan gücümüzü tüm dünyaya hissettirmeliyiz” dedi.

Ankaralı Genç İş Adamları Derneğinde (ANGİAD) seçim yarışı devam ediyor.

ANGİAD 14’üncü Dönem Başkan Adayı Avukat Emre Kılıçarslan, Ankaralı İş adamları olarak seslerini tüm Türkiye ve dünyaya duyurmaları gerektiğini belirterek, “Birliğimizden doğan gücümüzü tüm dünyaya hissettirmeliyiz” diye konuştu.

ANGİAD’ın kendine ait uluslararası bir online pazar yeri projesini hayata geçireceklerini de kaydeden Kılıçarslan, üyelerin faydalanabileceği ve işlerini sınır ötesine taşıyabileceklerin bir platformun alt yapısının bitirilmek üzere olduğunu kaydetti.

ANGİAD’DA SEÇİM YARIŞI DEVAM EDİYOR

Ankaralı Genç İş Adamları Derneğinde seçim yarışı devam ediyor.

ANGİAD 14’üncü Dönem Başkan Adayı Avukat Emre Kılıçarslan, “Ortak Sevdamız olan ANGİAD’ın daha etkin, daha etkili ve daha verimli olabilmesi için birçok proje hazırladık” diyerek, ANGİAD’ın bilinirliliğini arttırmanın temel amaçları olduklarını söyledi. Kılıçarslan, “Hazırladığımız projelerle ANGİAD sesini daha gür duyuracak” dedi. 

“ANKARALI İŞ ADAMLARI OLARAK SESİMİZİ DÜNYAYA DUYURMALIYIZ”

ANGİAD’ın daima bir adım ileride olması için çalıştığını ve bundan sonra da çalışacağını kaydeden Kılıçarslan, “Biz Ankaralı Genç İş Adamları olarak, sesimizi tüm Türkiye’ye, hatta dünyaya duyurmalıyız. Birliğimizden doğan gücümüzü tüm dünyaya hissettirmeliyiz” diye konuştu.

ANGİAD’ın Türkiye’nin öncü kuruluşu olması yolunda önemli projeler hazırladıklarını dile getiren Kılıçarslan, en büyük hedeflerinin ANGİAD Vakıf projesini hayata geçirmek olduğunu kaydetti.

Bu projenin hayata geçmesi için var güçleriyle çalışacaklarını belirten Kılıçarslan, dernek üyelerinin menfaatlerine yönelik çalışmalar da gerçekleştirdiklerini anlattı. 

“DİJİTAL MEDYAMIZI KURACAĞIZ”

ANGİAD’ın kendi dijital medyasını kuracaklarını da dile getiren Kılıçarslan, derneğin tüm faaliyetlerini ve gündeme dair görüşlerinin bu dijital mecralardan paylaşacaklarını ifade etti.

Dijital mecraların dernek üyelerinin tanıtımını da yapacağını belirten Kılıçarslan, böylelikle dernek üyelerinin işlerini geliştirmeye destek olabileceklerine dikkat çekti.

Bunun dışında ANGİAD’ın kendine ait uluslararası bir online pazar yeri projesini hayata geçireceklerini kaydeden Kılıçarslan, üyelerin faydalanabileceği ve işlerini sınır ötesine taşıyabileceklerin bir platformun alt yapısının bitirilmek üzere olduğunu kaydetti. 

EN GÜÇLÜ SİVİL TOPLUM KURULUŞU OLACAK

Hazırladıkları mobil aplikasyon proje ile ANGİAD üyelerinin iletişimini daha da güçlendireceklerini belirten Kılıçarslan, üyelere yönelik sağlanan birçok avantaj ve ayrıcalıklara bu uygulama sayesinde her an ulaşılabileceğini anlattı.

ANGİAD’ın Türkiye’nin en güçlü sivil toplum kuruluşu olması için hiç durmadan çalışacaklarını belirten Kılıçarslan, “ANGİAD’ın giderek büyümesi noktasında yeni dönemki hedeflerimiz için daha da kararlıyız” şeklinde konuştu. 

Emrah Özcan/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.