ANGİAD Başkan adayı Serhan Yıldız'dan vaatler

ANGİAD Başkan adayı Serhan Yıldız'dan vaatler

ANGİAD Başkan adayı Serhan Yıldız, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Peki ANGİAD seçimi ne zaman? Nerede yapılacak? Kaç aday var? Ayrıntılar haberimizde...

ANGİAD Başkan adayı Serhan Yıldız, gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Dernek olarak gençlerin yollarını açmak istediklerini belirten Yıldız, “Üniversite öğrencilerinin staj faaliyetlerini, desteklemek teşvik etmek, yurt dışı eğitim faaliyetlerinde katkıda bulunmak, kütüphaneler açmak istiyoruz” dedi. 

12 Ocak’ta Congresium Ankara’da gerçekleşecek kongrede toplamda 3 aday yarışacak. 

Başkent’in güçlü STK’larından Ankara Genç İş Adamları Derneği (ANGİAD) 12 Ocak’ta yapılacak olan kongreye hazırlanıyor.

Congresium Ankara’da 3 adayın yarışacağı seçimlerin iddialı adaylarından Serhan Yıldız geçtiğimiz akşam Bilkent’te bir otelde tanıtım toplantısı düzenledi. 

Toplantı sonrası gazetemize konuşan ANGİAD Başkan Adayı Yıldız, vaatlerini sıraladı. 

Dernek olarak gençlerin yollarını açmak istediklerini belirten Yıldız, “Üniversite öğrencilerinin staj faaliyetlerini, desteklemek teşvik etmek, yurt dışı eğitim faaliyetlerinde katkıda bulunmak, kütüphaneler açmak istiyoruz” dedi. 

ÜYELER ARASI İLETİŞİMİ ARTIRARAK KİŞİSEL GELİŞİMİ DESTEKLEYECEĞİZ

Göreve geldikleri takdirde ANGİAD üyeleri arasında iletişimi artırmak isteklerini belirten Yıldız, “Vizyon toplantıları düzenlemek istiyoruz. Dernek üyeleri için kişisel ve kurumsal alt yapılarını güçlendirmek istiyoruz. Ayrıca üyelerimizin gelişimi için finansal tablo okuryazarlık, liderlik yönetimi, iletişim ve diksiyon eğitimleri, e-ticaret eğitimleri vermek istiyoruz” diye konuştu. 

EĞİTİME DESTEK OLACAĞIZ

ANGİAD olarak eğitime destek olmak istediklerini belirten Yıldız, “ Her sene büyük ANGİAD bursu adı altında bunu Ankara’ya mal etmek istiyoruz. Üniversite öğrencilerinin staj faaliyetlerini desteklemek, teşvik etmek ve genç insan kaynağı potansiyelini ANGİAD zemininde güçlendirmek istiyoruz. Ayrıca AR-GE faaliyetlerini desteklemek amacıyla üniversitelerle iş birliği yapmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi. 

İŞBİRLİKÇİ ANGİAD OLACAK

ANGİAD olarak birçok STK ile görüşerek iş birliğine ağırlık vereceklerini söyleyen Yıldız, “TÜSİAD, TOBB, TİM, ATO ve ASO gibi birçok sivil toplum kuruluşu ile işbirliği yapmak istiyoruz. İş, sanat ve basın dünyasının saygın isimleriyle daimi temas halinde olmak istiyoruz. Ayrıca spor ve sanat faaliyetlerine sponsor olarak üyelerimizle birlikte katkıda bulunmak istiyoruz. Ankara’nın yıldızlarının tanıtılması için faaliyetler düzenlemeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu. 

DÜNYAYA AÇILACAĞIZ

Seçildikleri takdirde Ankaralı iş adamları olarak dünyaya açılmak için gece gündüz çalışacaklarını belirten Yıldız, “Ülkemizin bugünkü durumunda dış ticaret çok önemli. Bizde gece gündüz bunun için çalışacağız. Uluslararası iş fırsatları ile üyelerimizi buluşturacağız. Ticari ortaklık için uluslararası fuarlara katılımları destekleyeceğiz. Uluslararası dış ticaret konusunda personel istihdam etmeyi hedefliyoruz” dedi. 

Erkal Erdoğan/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.