Almanya Büyükelçiliği’nden LGBT’ye filmli destek

Almanya Büyükelçiliği’nden LGBT’ye filmli destek

Müslümanlara karşı ırkçı politikalarıyla bilinen Almanya kendi topraklarında olduğu gibi Türkiye’de de sapkın gruplarla işbirliği içinde eşcinsellik propagandası yapmaya hazırlanıyor.

Müslümanlara karşı ırkçı politikalarıyla bilinen Almanya, sapkınlara gösterdiği hoş görü ile dikkat çekiyor. 
Almanya kendi topraklarında olduğu gibi Türkiye’de de Büyükelçiliği aracılığı ile LGBT adlı sapkın grupla işbirliği içinde eşcinsellik propagandası yapmaya hazırlanıyor. 

ANKARA’DA BİR İLK

Almanya Büyükelçiliği ile LGBT örgütü Pembe Hayat KuirFest, 16-17 Kasım tarihlerinde Ankara’da sapkın filmlerin ücretsiz gösteriminin yapılacağı bir organizasyona imza attı. Kızılay’daki Büyülü Fener Sinemaları da, sapkın filmlerin ücretsiz gösterimine ev sahipliği yaparak destek oldu. 
Pembe Hayat KuirFest’ten yapılan açıklamada şöyle denildi: “Alman LGBTİ Film Günleri, 16-17 Kasım tarihlerinde Ankara’da seyircisiyle buluşuyor. Ankara’da ilk defa düzenlenecek olan Alman LGBTİ Film Günleri, Almanya Büyükelçiliği, Pembe Hayat KuirFest ve Büyülü Fener Sinemaları işbirliğiyle 16-17 Kasım 2017 tarihlerinde Ankara’daki sinemaseverlerle buluşuyor. Program kapsamında yakın dönem Alman LGBTİ sinemasının dört örneği, film ekiplerinin katılımıyla birlikte gösterilecek.”

BATI ZİHNİYETİ BÖYLE 

Yabancı temsilciliklerin Müslüman Türk kültür hayatını hiçe sayarak gerçekleştirdikleri bu tür faaliyetler ilk değil. Daha önce de, Açık Toplum Vakfı, Goethe Enstitüsü, Fransızca Enstitüsü, Danimarka, Norveç ve ABD temsilcilikleri de KuirFest faaliyetlerinin büyük destekçiliğini yapmıştı.

MÜSLÜMAN MAHALLESİNDE SALYANGOZ SATILIYOR

Sessiz sedasız gerçekleşecek olan bu gösterim için sosyal medyadan tepkiler yükseldi. Sosyal medya sitesi Twitter’da #İstiklalimizeKaraLeke başlığı altında yüzlerce tweet atıldı. Vatandaşlar tarafından atılan tweet’lerde ‘Müslüman mahallesinde salyangoz satmak’ deyimleri kullanıldı. Ankara Valiliği’nden konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, vatandaşlar bu organizasyona bir dur denilmesi gerektiğini ifade ediyorlar.

Cihan ÖZKAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.