AK Parti’de  3 İlçe Başkanı daha belli oldu

AK Parti’de 3 İlçe Başkanı daha belli oldu

AK Parti Keçiören, Gölbaşı ve Elmadağ'ın yeni ilçe başkanları da belli oldu. Parti Genel Merkezince, AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığına Şükrü Özek, Gölbaşı İlçe Başkanlığına Selim Akceylan, Elmadağ İlçe Başkanlığına ise Mehmet Çete getirildi.

AK Parti Keçiören, Gölbaşı ve Elmadağ'ın yeni ilçe başkanları da belli oldu. AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Zafer Çoktan’ın istifası ile boşalan koltuğa Şükrü Özek, Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan'ın istifası ile boşalan koltuğa Selim Akceylan getirildi. Bir süredir vekaletle yönetilen AK Parti Elmadağ İlçe Başkanlığı görevine ise Mehmet Çete atandı. Sincan'da Fatih Omaç'ın istifası ile boşalan başkanlık koltuğı ise hala vekaletle yönetiliyor. Önümüzdeki günlerde AK Parti Sincan İlçe Başkanlığına da atama yapılması bekleniyor. 

USTEK'İN YÖNETİM KURULU BAŞKANIYDI

kecioren-ilce-baskanligina-sukru-ozek.jpg

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Şükrü Özek, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çubuk Belediyesi Meclis Üyesi görevini yürütüyordu. Şükrü Özek, ocak ayında da  Bakanlar Kurulu kararı ile kurulan Uluslararası Teknolojik Ekonomik ve Kültürel İlişkiler Birliği (USTEK) yönetim kurulu başkanlığına getirilmişti.  

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI YAPMIŞTI

golbasi-ilce-baskanligina-selim-akceylan.jpg

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, ilçede gençlik kolları başkanlığı görevini yürütmüştü. Ceylan'ın önümüzdeki günlerde yapılacak kongre sonrasında ekibi ile birlikte göreve başlaması bekleniyor.

ELMADAĞ'IN KURUCULARI ARASINDA

elmadag--ilce-baskanligina-mehmet-cete.jpg

AK Parti Elmadağ İlçe Başkanı Mehmet Çete, AK Parti Kurucu Elmadağ İlçe Yönetim Kurulu üyeliğinde bulundu. Çete, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında önemli görevler yer aldı. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.