Aday adaylarından iddialı vaatler

Aday adaylarından iddialı vaatler

Yerel seçimler öncesi belediye başkan aday adayları ilginç ve iddialı seçim vaatlerinde bulunuyor. Kimi maaş ve makam arabası istemeyeceğini, kimi belediye duvarlarını kaldıracağını söylerken, kimi ise ilçesine 81 ili taşıyacağını vaat ediyor.

Yerel seçimler öncesi belediye başkan aday adayları ilginç ve iddialı seçim vaatlerinde bulunuyor.

Kimi maaş ve makam arabası istemeyeceğini, kimi belediye duvarlarını kaldıracağını söylerken, kimi ise ilçesine 81 ili taşıyacağını vaat ediyor.

Yerel seçimlere artık 100 günden az bir süre kaldı.

31 Mart’ta yapılacak seçimlere girecek siyasi partiler, belediye başkan adaylarının hepsini henüz açıklamadı.

Süreci merakla bekleyen belediye başkan aday adayları, aday gösterilme umudu ile sahada seçim çalışmalarını hala sürdürüyor.

Belediye başkan aday adayları seçmenlerine unutulmaz bir hayli iddialı seçim vaatlerinde bulunuyor. Muhabirimiz, bazı aday adaylarının iddialı vaatlerini derledi. 

“MAAŞ DA MAKAM ARABASI İSTEMİYORUM”

kizilcahamam-mustafa_ozbekli-....jpgAK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özbekli, “Halka hizmet hakka hizmet ise hakka hizmet etmek için maaş da makam arabası da istemiyorum. Paranın, malın, mülkün zekatı varsa bilginin, ilimin ve tecrübenin de zekatı vardır. Buradan yola çıkarak dünyanın birçok yerini gezdim ve gezmeye de devam ediyorum, bunların zekatı olarak da incelediğim yerlerdeki hizmetleri memleketime yakışacak iş, güç ve sosyal alanda katkı sağlayacak projeleri memleketim Kızılcahamam’a sizlerin desteği Allah’ın izniyle uygulamak istiyorum” dedi. 

“81 İLİ PURSAKLAR’A TAŞIYACAĞIM”osman-yilmaz-pursaklar.jpg

AK Parti Pursaklar Belediye Başkan Aday Adayı Osman Yılmaz ise belediye başkanı seçilmesi halinde çok sayıda iddialı seçim vaadinde bulundu. Belediye başkanı olması halinde Pursaklar’a 300 milyonluk yatırım getireceğini sözünü veren Yılmaz’ın bazı seçim vaatleri şöyle: “81 ilimizi Pursaklar’a taşıyacağım. Bu proje ile 1 günde tüm Türkiye’yi gezebileceksiniz. Halka arama mesafe koymamak için makamdaki kapımı kaldıracağım. Devletin bana tahsis edeceği makam aracını kullanmayacağım. Sabah namazından sonra mesaiye başlayacağım. Tünel altyapı sistemini kuracağım, yol kazı işini bitireceğim. Pursaklar'ı Ankara'nın başkenti yapacağım”

“BELEDİYENİN DUVARLARINI KALDIRACAĞIM”

mamak-ercan-kinaci.jpgAK Parti Mamak Belediye Başkan Aday Adayı Ercan Kınacı da belediye başkanı olması halinde Türkiye’de örneği olmayan şeffaf belediyecilik anlayışı getireceğini vaat ederek, şunları söyledi: “İlk iş olarak makamdaki kapıların hepsini kaldıracağız. Makam, belediye başkanının değil halkın makamı olmalı. Başkan oradaysa her gelen görüşebilecek başkanla. Belediyedeki duvarları da kaldıracağız her şey şeffaf olacak. Hiç kimsenin odası gizli saklı olmayacak. Müdürü, yöneticiyi makamında iken dışarıdaki vatandaş görebilecek. Ortadaki engellin hepsini kaldıracağız. Şeffaf, dürüst, açık bir belediyecilik yapacağız Mevla nasip ederse. Türkiye’de örneği olmayan bir belediyecilik sergileyeceğiz. Onun dışında sosyal belediyecilik konusunda da örneği görülmemiş bir ilçe olacağız.”

ÇUBUK’U BAŞKENT’İN ÖNEMLİ DAMARI HALİNE GETİRECEĞİM

cubuk-yasin-ozen.jpgAK Parti Çubuk Belediye Başkan Aday Adayı Yasin Özen, seçilmesi halinde ilçesinde çok farklı projeleri hayata geçireceğini vaat ederek, “Uzun zamandır uyuyan cevherini ortaya çıkaracağım. Çubuk Başkent’in önemli bir damarı haline gelecek. Çubuk ilçemizi yerelden küresele bir değer yapacağım” dedi.

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.