Aday adayları sahaya iniyor

Aday adayları sahaya iniyor

Yaklaşan yerel seçimler öncesi geride bıraktığımız Kurban Bayramı’nı fırsat bilen  belediye başkan aday adayları, “Kurban Bayramı” mesajları ile propaganda çalışmalarına start vererek sahada kendilerini göstermeye başladı. 

Yaklaşan yerel seçimler öncesi belediye başkan aday adayları propaganda çalışmalarına start verdi. Geride bıraktığımız Kurban Bayramı’nı fırsat bilen aday adayları, kentin değişik noktalarına afişli bayram kutlama mesajı asarak isimlerini şimdiden duyurmaya başladı. 

31 Mart 2019 yerel seçimler öncesi sahaya inerek seçimlere hazırlık yapan aday adaylarından bir tanesi Saadet Partisi Sincan Belediye Başkanı Aday Adayı Muhammet İbrahim Dilman oldu. Dilman, Sincan’ın işlek noktalarına bayram mesajını astırarak, 7 ay sonra yapılacak yerel seçimlerde “ben de varım” dedi. Geride bıraktığımız Kurban Bayramı’nı fırsat bilerek sahada olacağının sinyalini veren Dilman, seçim propagandasına şimdiden başladı.  Dilman gibi pek çok aday adayı da propaganda çalışmalarına start verdi.   

EN SON 2014 YILINDA YAPILMIŞTI

Türkiye’nin en son yerel seçimleri 30 Mart 2014 yılında yapılmıştı. Beş yılda bir yapılan yerel seçimlerin bu seferde normal tarihi olan 31 Mart 2019 yılında yapılması bekleniyor. Ancak son günlerde sürekli olarak erkene alınacağı yönünde söylentiler gündeme gelmiş ancak herhangi bir değişiklik olmamıştı. Önlerinde 7 aylık bir maraton bulunan partilerin ve aday adaylarının bugünlerde seçim çalışmalarına hız vermesi bekleniyor. 


Erkal Erdoğan // HABERVAKTİM


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum