9 Ocak HADİ 12:30 ipucu sorusu: Joseph Pulitzer’in mesleği nedir?

9 Ocak HADİ 12:30 ipucu sorusu: Joseph Pulitzer’in mesleği nedir?

Mobil bilgi yarışması HADİ bu öğlen 12.30'da! 9 Ocak Hadi ipucu sorusu ve cevabı! 9 Ocak Hadi 12:30 ipucu sorusu: Adına birçok dalda ödüller verilen Joseph Pulitzer’in mesleği nedir?

9 Ocak ZOR HADİ ipucu: Yağı kozmetik ve eczacılıkta kullanılan ağaç hangisidir? Günlük ağacı nedir? 20.30 ipucu cevabı

Bugün saat 12.30’da başlayacak hadi için ipucuna hazır mısınız hadiciler? 

"Geliyor o halde. Adına birçok dalda ödüller verilen Joseph Pulitzer’in mesleği nedir? Kendisi aslen Macar asıllı ancak Amerikan vatandaşlığına sahip ve Amerika iç savaşında asker olarak savaşmış."

9 Ocak Hadi 12:30 ipucu sorusu:  Joseph Pulitzer’in mesleği nedir?

CEVAP: Gazeteci

9 Ocak Hadi ipucu 12:30 cevabı Joseph Pulitzer'in mesleği olan Gazetecilik oldu.

Joseph Pulitzer kimdir?

10 Nisan 1847 doğumlu olan Joseph Pulitzer, aslen Macar asıllı ancak Amerikan gazetecidir. Amerika iç savaşında asker olarak savaşmıştır. Önemli çalışmalarıyla kısa sürede başarıyı yakalamış ve 1882 yılında New York World gazetesini satın almıştır.

İnsanların ilgisini çekecek öyküler, sansasyonlar ve skandal haberlerine verdiği önemle gazeteciliğin yönünü değiştirdiği için, modern gazeteciliğin öncüsü olarak kabul edilmiştir. Satın aldığı gazetesinin günlük tirajını 15 bin'den 300 bin'e çıkarmıştır. Bir süre ABD Temsilciler Meclisi'nde de görev yapmıştır.

Columbia Üniversitesi'ne bıraktığı parayla her yıl onun adına Pulitzer ödülü verilmektedir.

Joseph Pulitzer  29 Ekim 1911 tarihinde 64 yaşındayken Amerika'da yaşamını yitirmiştir.


Hadi müdavimleri, 9 Ocak 12.30 Hadi ipucu, 9 Ocak 2019 Hadi ipucu nedir, 9 Ocak Hadi ipucu sorusu, 9 Ocak Hadi ipucu sorusu nedir? 9 Ocak Hadi ipucu sorusu yayınlandı mı? Hadi 9 Ocak ipucu sorusu ne zaman yayınlanacak? diye merak ediyor.. 9 Ocak Hadi 12:30 ipucu sorusu yayınlandı! İşte Hadi yarışmacılarının beklediği Hadi 9 Ocak ipucu sorusu ve cevabı!

HADİ NEDİR?

Son zamanların en çok ilgi gören ve gerçek para dağıtan Hadi, canlı yayınlanan bir mobil bilgi yarışmasıdır.

Türkiye'nin önde gelen GSM operatörlerinden biri olan Turkcell'in geliştirdiği Hadi mobil uygulaması üzerinden  oynanan bu bilgi yarışmasını oynamak isteyen kişiler, Hadi uygulamasını cep telefonlarına indirerek oynayabilirler.

Cep telefonlarının işletim sistemi Android olan kullanıcılar Google Play Store'da, iOS olan kullanıcılar ise App Store'da "Hadi" diye aratmaları halinde uygulamayı bularak bu heyecana dahil olabilir.

Binlerce insanın para kazanmak için Hadi uygulamasından oynadığı bu bilgi yarışması hafta içi her gün 12.30 ve 20.30'da hafta sonu ise sadece 20.30'da yayınlanıyor.

HADİ İPUCU SORUSU NEDİR?

Yarışmalardan önce Hadi yetkilileri, yarışmacılarına jest yaparak yarışmada sorulacak olan bir sorunun ipucunu veriyor. Hadi yarışmacıları da bu ipucu sorusunu ve cevabını merak ediyor.

Hadi ipucu soruları, yarışmacılara 12 soruluk yarışmada çok kritik anlarda büyük avantaj sağlayarak binlerce rakibinin önüne geçmesine ve yarışmacıların büyük ödüle bir adım daha yaklaşmasına yardımcı oluyor.

9 Ocak Hadi, 9 Ocak Hadi ipucu, 9 Ocak Hadi ipucu sorusu, 9 Ocak Hadi 12:30 ipucu sorusu, 9 Ocak Hadi 12:30 ipucu cevabı

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.