28 Aralık HADİ 12:30 ipucu: Zorro ve Desperado filmlerinin başrol oyuncusu kimdir?

28 Aralık HADİ 12:30 ipucu: Zorro ve Desperado filmlerinin başrol oyuncusu kimdir?

Mobil bilgi yarışması HADİ bu öğlen 12.30'da! 28 Aralık Hadi ipucu sorusu ve cevabı! 28 Aralık HADİ 12:30 ipucu: "Maskeli Kahraman Zorro", "Desperado" ve "Bir Zamanlar Meksika’da" filmlerinin başrol oyuncusu kimdir?

Hadi ipucu: Mobil temassız ödeme yapabilmek için cep telefonlarında hangi özelliğin aktif olması gerekir? 28 Aralık HADİ 20.30 ipucu

Hadi bu öğlen 10.000 TL ödüllü yarışması ile 12.30'da!

"Hollywood filmleri ikonik aktör - karakter eşleşmeleriyle doludur. Öyle eşleşmeler ki bazen muhabbet ortamlarında karakter adı aktör adının önüne geçer. Bu öğlenki ipucumuz da bu aktörlerin en bilinenlerinden, yakışıklı bir İspanyol aktörden geliyor!"

Hadi ipucu böyle paylaşıldıktan sonra "Maskeli Kahraman Zorro filminin başrol oyuncusu kimdir?, Desperado filminin başrol oyuncusu kimdir?, Bir Zamanlar Meksika'da filminin başrol oyuncusu kimdir?" diye araştırılıyor. İşte merak edilen o başrol oyuncusu!

28 Aralık Hadi 12:30 ipucu sorusu: Maskeli Kahraman Zorro, Desperado ve Bir Zamanlar Meksika’da filmlerinin başrol oyuncusu kimdir?

CEVAP: ANTONIO BANDERAS

Antonio Banderas, Maskeli Kahraman Zorro filmi, Desperado filmi ve Bir Zamanlar Meksika'da filmlerinin başrol oyuncusudur.

Antonio Banderas kimdir? İşte Antonio Banderas'ın hayatı..

Tam adı José Antonio Domínguez Banderas olan İspanyol aktör Antonio Banderas, 

10 Ağustos 1960 Malaga İspanya doğumludur ve 58 yaşındadır. Babası Jose Dominguez polis emeklisi, annesi Doña Ana Banderas Gallego öğretmen emeklisidir. 

İspanya'nın en tanınan siması olan Antonio Banderas, dünyaca ünlü film starıdır. Çocukluğunda profesyonel bir futbolcu olma hayali kuran Banderas, 14 yaşında ayağını kırınca futbolculuk hayalleri suya düşmüştür.

Futbolculuk hayalleri suya düşen Banderas, Malaga'da drama sanat okuluna giderek oyunculuk eğitimi almıştır ve ilk sahne deneyimini de yine Malaga'da küçük bir tiyatroda icra etmiştir.

1979 yılında 19 yaşına geldiğinde Madrid'e taşınan Antonio Banderas, oyunculuk peşinde koşarken bir yandan da garsonluk ve ufak tefek modellik işleri yapmıştır.

Banderas, 1996 yılında Desperado, 1998 yılında Zorro ve 2003 yılında El Mariachi ve Desperado filmlerinin devamı olan Bir Zamanlar Meksika'da filmlerinde başrol oynamıştır.


Hadi müdavimleri, 28 Aralık 12.30 Hadi ipucu, 28 Aralık Hadi ipucu nedir, 28 Aralık Hadi ipucu sorusu, 28 Aralık Hadi ipucu sorusu nedir? 28 Aralık Hadi ipucu sorusu yayınlandı mı? Hadi 28 Aralık ipucu sorusu ne zaman yayınlanacak? diye merak ediyor.. 28 Aralık Hadi 12:30 ipucu sorusu yayınlandı! İşte Hadi yarışmacılarının beklediği Hadi 28 Aralık ipucu sorusu ve cevabı!

HADİ NEDİR?

Son zamanların en çok ilgi gören ve gerçek para dağıtan Hadi, canlı yayınlanan bir mobil bilgi yarışmasıdır.

Türkiye'nin önde gelen GSM operatörlerinden biri olan Turkcell'in geliştirdiği Hadi mobil uygulaması üzerinden  oynanan bu bilgi yarışmasını oynamak isteyen kişiler, Hadi uygulamasını cep telefonlarına indirerek oynayabilirler.

Cep telefonlarının işletim sistemi Android olan kullanıcılar Google Play Store'da, iOS olan kullanıcılar ise App Store'da "Hadi" diye aratmaları halinde uygulamayı bularak bu heyecana dahil olabilir.

Binlerce insanın para kazanmak için Hadi uygulamasından oynadığı bu bilgi yarışması hafta içi her gün 12.30 ve 20.30'da hafta sonu ise sadece 20.30'da yayınlanıyor.

HADİ İPUCU SORUSU NEDİR?

Yarışmalardan önce Hadi yetkilileri, yarışmacılarına jest yaparak yarışmada sorulacak olan bir sorunun ipucunu veriyor. Hadi yarışmacıları da bu ipucu sorusunu ve cevabını merak ediyor.

Hadi ipucu soruları, yarışmacılara 12 soruluk yarışmada çok kritik anlarda büyük avantaj sağlayarak binlerce rakibinin önüne geçmesine ve yarışmacıların büyük ödüle bir adım daha yaklaşmasına yardımcı oluyor.

28 Aralık Hadi, 28 Aralık Hadi ipucu, 28 Aralık Hadi ipucu sorusu, 28 Aralık Hadi 12:30 ipucu sorusu, 28 Aralık Hadi 12:30 ipucu cevabı

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.