22 Aralık HADİ 20:30 ipucu: Suicide Squad karakterleri kimlerdir? Tv+ Film Gecesi

22 Aralık HADİ 20:30 ipucu: Suicide Squad karakterleri kimlerdir? Tv+ Film Gecesi

Mobil bilgi yarışması HADİ 30 bin TL ödüllü Tv+ Film Gecesi ile 20.30'da! 22 Aralık Hadi ipucu sorusu ve cevabı! 22 Aralık HADİ 20:30 ipucu: Dünyanın en kötü kahramanları olan Suicide Squad karakterleri kimlerdir? 22 Aralık Hadi TVplus Film Gecesi ipucu!

30.000 TL ödüllü Hadi Tv+ Film Gecesi  bu akşam 20.30'da!

Hadi TV+ Film Gecesi için ipucun Suicide Squat filminden geliyor! Dünyanın en kötü kahramanları olan bu efsane karakterleri tanıyor musun?  Yarışma öncesi izlemek isteyenler için Suicide Squad TV+ film kategorisinde!

İşte 22 Aralık Hadi TVplus Film Gecesi ipucu sorusu ve cevabı!

22 Aralık Hadi 20:30 ipucu sorusu: Dünyanın en kötü kahramanları olan Suicide Squad karakterleri kimlerdir?

CEVAP:

Margot Robbie - Harley Quinn karakteri

Jared Leto - The Joker karakteri

Will Smith - Deadshot karakteri


Diğer Suicide Squad Karakterleri

Tom Hardy - Rick Flag karakteri

Jai Courtney - Captain Boomerang karakteri

Cara Delevingne - Enchantress karakteri

Viola Davis - Amanda Waller karakteri

Jay Hernandez - Chato Santana / El Diablo karakteri

Karen Fukuhara - Tatsu Yamashiro / Katana karakteri

Adewale Akinnuoye- Agbaje, Waylon Jones / Killer Croc karakteri

Adam Beach - Christopher Weiss / Slipknot karakteri

İşte Dünyanın en kötü kahramanları olan Suicide Squad (İNTİHAR TİMİ) karakterleri:

160804_istanblue-04agu-tw

Suicide Squad filminde hükümet adına çalışan ve son derece tehlikeli ve özel operasyonlara katılan bir grup kötü süper kahramandan oluşan karakterler:

  • Harley Quinn karakteri: 

Dr. Harleen Quinzel, Arkham Akıl Hastanesi’nin psiyatristlerinden biri olarak bilinir. İlk defa 1992 yılında Batman: The Animated Series’de ortaya çıkmıştır. Joker’e olan düşkünlüğü ve aşkı onu çıldırtıyor ve dış görünüş olarak da Joker’e benzemeye çalışıyor.

Güçleri: Harley, başlı başına gerçek güçlere sahip değil ancak o çevik bir savaşçı. Kuvveti ve hızı oldukça yerinde. Harley güçleriyle değil, tavırları, replikleri ve psikolojik metaforlarıyla öne çıkan bir karakterdir.

Margot Robbie, Harleen Quinzel / Harley Quinn: Aşırı çılgın bir kötü ve eski akıl hastalıkları uzmanı. Robbie, Joker ve Harley arasındaki ilişkiyi "Onun (Joker) gibi deli, kelimenin tam anlamıyla deli. Çok çılgın. Ama onu (Joker'i) seviyor. Ve bu gerçekten sağlıksız, işlevsiz bir ilişki. Ancak bağımlılık yapan bir türden." olarak açıkladı.

MargotRobbieHarleyQuinn

  • Deadshot karakteri: 

Marv Wolfman ve George Perez tarafından yaratılan bu karekterimiz, ilk olarak 1980 yılında New Teen Titans’ın ikinci sayısında ortaya çıkmıştır. Batman’in ezeli düşmanı ve soğukkanlı bir suikastçıdır.

Güçleri: Deadshot, hayat kurtarıcı özelliğe sahiptir. Ateşli silahların ve patlayıcıların olduğu neredeyse “superhumanly” yetenekli bir nişancıdır. Vücudunu saran ileri teknolojiye sahiptir.

Will Smith, Floyd Lawton / Deadshot: Uzman nişancı ve katil. Gün boyunca paralı asker, geceleri ise endişeli bir baba olan Deadshot avlanmaktan hoşlanır, ama genç kızı için doğru şeyleri yapmaya çalışır.

Ä°lgili resim

  • Joker karakteri:

Joker, Batman çizgi romanına ait bir karakterdir. Arkham akıl hastanesinde Harley Quinn gibi oda delirmiştir.

Güçleri: Batman serilerine bakıldığında kafasındaki garip bir maskeyle bir asit havuzuna düşmesi sonucu suratı devamlı bir beyaz renge ve sabit bir gülen surata kavuşmuştur. Bozuk olan ruhsal dengesini tamamen yitirmiştir . Kurbanlarını kendi yaptığı bir bileşim olan gülme gazıyla öldürmektedir. Filmde Jared Leto’nun ise nasıl bir güçle karşımıza çıkacağı koca bir soru işareti?

Jared Leto, Joker: Aşırı kötü ruh hastası. Leto rolünü ''neredeyse Shakespearevari'' ve ''karakterin güzel felaketi'' olarak tanımladı; oynadığı kötü karakter hakkında, ''ben oldukça derin bir dalış yaptım. Fakat bu benzersiz bir fırsattı ve başka bir yol düşünemedim. Bu psikolojik oyunları oynamak eğlenceli oldu. Ama aynı zamanda da çok zahmetli" dedi. Ayrıca filmdeki çoğu yer aldığı sahnenin sonradan silindiğini belirtti.

Ä°lgili resim

  • Rick Flag karakteri:

Marv Wolfman ve George Perez tarafından yaratılan bu karekterimiz, ilk olarak 1980 yılında New Teen Titans’ın ikinci sayısında ortaya çıkmıştır. Batman’in ezeli düşmanı ve soğukkanlı bir suikastçıdır.

Güçleri: Deadshot, hayat kurtarıcı özelliğe sahiptir. Ateşli silahların ve patlayıcıların olduğu neredeyse “superhumanly” yetenekli bir nişancıdır. Vücudunu saran ileri teknolojiye sahiptir.

Joel Kinnaman, Rick Flag: Subay. Amanda Waller'ın emirlerini yerine getirmek için görevlendirilmiştir. Daha önce Tom Hardy bu rol için seçilmişti fakat zamanlamasındaki uyuşmazlıklar nedeniyle bırakma zorunda kaldı.

rick flag ile ilgili görsel sonucu

  • Amanda Waller karakteri:

Amanda Waller, acımasız bir hükümet ajanı. İntihar Timi’ni bir araya getiren de kendisidir. Özel bir gücü yoktur. Son derece zeki ve becerikli bir kadın ve onun etrafında herkes içinkorkutucu bir püf noktası var.

Viola Davis, Amanda Waller: Takım'ın emir veren hükümet yetkilisi.

viola_davis_79537

  • Captain Boomerang karakteri:

Asker bir babanın gayrimeşru çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Gerçek ismi George Harkness olan kötü adamımız, yaşamı boyunca maddi zorluklar içerisinde boğuşmuştur.

Güçleri: Saf enerjiden yaratılmış bumerang kullanan Captain Boomerang, hem klasik silah kullanıyor hem de enerjiden yaratılmış yanarlı dönerli bumeranglarını. Yani her iki güce de sahip.

Jai Courtney, George "Digger" Harkness / Boomerang: Ölümcül bumerang kullanan bir katil.

captain boomerang ile ilgili görsel sonucu

  • El Diablo karakteri:

El Diablo eski bir çete üyesi.

Güçleri: El Diablo yani Chato Santana, istediği nesneyi ateşe verebiliyor.

Jay Hernandez, Chato Santana / El Diablo: Alev oluşturabilen eski Los Angeles çete üyesi. Takım'ın arasında savaşmak istemeyen tek kişidir.

el diablo ile ilgili görsel sonucu

  • Katana karakteri:

Çizgi romanlarda Katana esasında “The Outsiders” adlı anti-kahraman örgütünün bir üyesidir.

Güçleri: Katana, adından ve resminden de anlaşıldığı üzere bir kılıç ustası.

Karen Fukuhara uzman dövüş sanatçısı ve kılıçkadın Tatsu Yamashiro / Katana

katana suicide squad ile ilgili görsel sonucu

  • Killer Croc karakteri:

Kendisi ”Batman düşmanları” listesinde yer almaktadır. Gerçek adı Waylon Jones olup bir timsah güreşçisidir.

Güçleri: Timsahlarla güreşen, üzerinde deneyler yapılan Killer Croc, zeka seviyesi düşük ama fiziksel olarak çok güçlüdür.

Adewale Akinnuoye-Agbaje, Waylon Jones / Killer Croc: Sürüngen özelliklerini geliştirmeye sebep olan cilt kondisyonundan muzdarip aşırı kötü biri.

Suicide-Squad-Croc

  • Slipknot karakteri:

Christopher Weiss olarak da bilinen Slipknot bir suikastçıdır.

Güçleri: İp ve halat kullanma konusunda gerçek bir uzman. İnsanları bağlamak, acı çektirmek, asmak vs. gibi pek çok işini halatlarıyla görüyor.

Adam Beach, Christopher Weiss / Slipknot rolünü aldı.

Ä°lgili resim

  • Enchantress karakteri:

Enchantress gerçek ismiyle June Moone, dengesiz bir cadıdır.

Güçleri: Moone, gizemli Dzamor’un kötülüklerle savaşması için ona verilen bazı özel güçler ediniyor. Enchantress adındaki güçlü bir büyücüye dönüşen Moone, yaraları iyileştirebiliyor ve istediği yere ışınlanabiliyor. Kendisi istediğinde iyi birisine de dönüşebiliyor.

Cara Delevingne güçlü büyücü kadın June Moon / Enchantress olarak yer aldı.

Ä°lgili resim


Hadi müdavimleri, 22 Aralık Hadi, 22 Aralık Hadi ipucu nedir, 22 Aralık Hadi ipucu sorusu, 22 Aralık Hadi ipucu sorusu nedir? 22 Aralık Hadi ipucu sorusu yayınlandı mı? Hadi 22 Aralık ipucu sorusu ne zaman yayınlanacak? diye merak ediyor.. 22 Aralık Hadi 20:30 ipucu sorusu yayınlandı! İşte Hadi yarışmacılarının beklediği Hadi 22 Aralık ipucu sorusu ve cevabı!

HADİ NEDİR?

Son zamanların en çok ilgi gören ve gerçek para dağıtan Hadi, canlı yayınlanan bir mobil bilgi yarışmasıdır.

Türkiye'nin önde gelen GSM operatörlerinden biri olan Turkcell'in geliştirdiği Hadi mobil uygulaması üzerinden  oynanan bu bilgi yarışmasını oynamak isteyen kişiler, Hadi uygulamasını cep telefonlarına indirerek oynayabilirler.

Cep telefonlarının işletim sistemi Android olan kullanıcılar Google Play Store'da, iOS olan kullanıcılar ise App Store'da "Hadi" diye aratmaları halinde uygulamayı bularak bu heyecana dahil olabilir.

Binlerce insanın para kazanmak için Hadi uygulamasından oynadığı bu bilgi yarışması hafta içi her gün 12.30 ve 20.30'da hafta sonu ise sadece 20.30'da yayınlanıyor.

HADİ İPUCU SORUSU NEDİR?

Yarışmalardan önce Hadi yetkilileri, yarışmacılarına jest yaparak yarışmada sorulacak olan bir sorunun ipucunu veriyor. Hadi yarışmacıları da bu ipucu sorusunu ve cevabını merak ediyor.

Hadi ipucu soruları, yarışmacılara 12 soruluk yarışmada çok kritik anlarda büyük avantaj sağlayarak binlerce rakibinin önüne geçmesine ve yarışmacıların büyük ödüle bir adım daha yaklaşmasına yardımcı oluyor.

22 Aralık Hadi, 22 Aralık Hadi ipucu, 22 Aralık Hadi ipucu sorusu, 22 Aralık Hadi 20:30 ipucu sorusu, 22 Aralık Hadi 20:30 ipucu cevabı

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.