16 yaşındaki Gülcan bakın kimin yanında çıktı

16 yaşındaki Gülcan bakın kimin yanında çıktı

Müge Anlı’ya başvuran Gücan’ın halası ve eniştesi Gülcan’ın bulunması için Müge Anlı’dan yardım istemişti. Peki, Müge Anlı Gülcan nerede? 16 yaşındaki Gülcan bakın nerede çıktı…

Müge Anlı’ya başvuran hala ve enişte Gülcan’ı arıyordu. Gülcan’ın kaybıyla ilgili anne ve babasını suçlayan hala ve enişte, Gülcan’ı bilerek birine verdiklerini iddia etti. 16 yaşındaki Gülcan bugün yayınlanan programda bulundu. Müge Anlı Gülcan nerede? Bakın Gülcan neredeymiş…

MÜGE ANLI GÜLCAN NEREDE?

16 yaşında evden kaçan ve 3 aydır ortada olmayan Gülcan, bugün bulundu. Gülcan’ın halası ve eniştesi Gülcan’ın hayatta olup olmadığından endişe ediyordu. Gülcan’ın anne ve babasını suçlayan hala, kızlarını hiç aramadıklarını dile getirdi. Yayına bağlanan anne ise “Kızım güvende, ben onu aramak için eşime sormam lazım” sözleri ile tepki çekmişti.

Bugün bulunan Gülcan, bir kafede tanıştığı 25 yaşında evli ve 1 çocuk sahibi biriyle kaçmış. Dön çağrılarına ise “Bunun gerisi dönüşü yok. 18 yaşına gelene kadar onunla beklerim sonra da nikah kıyarız” açıklamasında bulundu.

Gülcan’ın annesi ve babasının, “Geri dön, çeyiz yapalım, nişan yapalım” çağrılarına olumlu yanıt veren Gülcan, stüdyoya geldi. Babasına kızgınlığını anlatan Gülcan, sevgiyi başka yerlerde aradığını açıkladı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.