1 Aralık HADİ 20:30 ipucu: Biz Size Döneriz filmi başrol oyuncuları kim? Biz Size Döneriz filminin başrol oyuncuları filmde hangi karakteri canlandırıyor?

1 Aralık HADİ 20:30 ipucu: Biz Size Döneriz filmi başrol oyuncuları kim? Biz Size Döneriz filminin başrol oyuncuları filmde hangi karakteri canlandırıyor?

Mobil bilgi yarışması HADİ, 40.000 TL ödüllü TV+ Film Gecesi ile 20.30'da. 1 Aralık Hadi ipucu sorusu ve cevabı merak ediliyor. 1 Aralık HADİ 20:30 ipucu: Biz Size Döneriz filminin başrol oyuncuları filmde hangi karakteri canlandırıyor?

Mobil bilgi yarışması HADİ, 40.000 TL ödüllü TV+ Film Gecesi ile 20.30'da! Biz Size Döneriz filminin başrol oyuncuları filmde hangi karakteri canlandırıyor? Biz Size Döneriz filmi başrol oyuncuları kim?

1 Aralık Hadi 20:30 ipucu sorusu: Biz Size Döneriz filminin baş rol oyuncuları hangi karakterleri canlandırıyor?

CEVAP:  Biz Size Döneriz filminin başrol oyuncuları Hande Soral, Çağlar Ertuğrul, Bestemsu Özdemir ve Fırat Albayram'dır.

HANDE SORAL = LALE KARAKTERİ

ÇAĞLAR ERTUĞRUL = AKIN KARAKTERİ

BESTEMSU ÖZDEMİR = DEFNE KARAKTERİ

FIRAT ALBAYRAM = CAHİT

1 aralık hadi biz size döneriz filmi ile ilgili görsel sonucu

biz-size-doneriz-filmi-oyunculari.jpg

biz-size-doneriz-diger-oyuncular.jpg

Biz Size Döneriz Filmi'nin Diğer oyuncuları

Ceyda Kasabalı (Didem)
Osman Alkaş (Ahmet)
Haldun Boysan (Kelebek Necmi)

BİZ SİZE DÖNERİZ FİLMİNİN KONUSU

SPOILER----SPOILER

31 Mart 2017 tarihinde vizyona giren Türk Komedi Gençlik filmi olan Biz Size Döneriz'in yönetmen koltuğunda Doğa Can Anafarta oturuyor.

Film üniversiteden yeni mezun olmuş altı gencin iş ararken hayata tutunma ve kendilerini bulma çabasını ele alıyor. ‘Biz Size Döneriz’ filmi,  Akın, Lale, Defne, Yusuf, Nur ve Cahit adında üniversiteden yeni mezun olmuş altı yakın arkadaşın İstanbul’da iş bulma ve hayatlarındaki en ciddi başlangıçlar için ilk adımlarını atma hikayesini anlatıyor. Yeni mezun her gencin iş görüşmelerinde yaşadıklarını başarılı tespitlerle anlatan film, bu dönemde yaşanan aşkları, gençlik heyecanlarını, ihanetleri de işin içine katarak, gençlerin kendilerini bulma hikayesini beyazperdeye taşıyor. 

SPOILER----SPOILER


Hadi müdavimleri, 1 Aralık Hadi, 1 Aralık Hadi ipucu nedir, 1 Aralık Hadi ipucu sorusu, 1 Aralık Hadi ipucu sorusu nedir? 1 Aralık Hadi ipucu sorusu yayınlandı mı?

Hadi 1 Aralık ipucu sorusu ne zaman yayınlanacak? diye merak ediyor.. 1 Aralık Hadi 20:30 ipucu sorusu yayınlandı! İşte Hadi yarışmacılarının beklediği Hadi 1 Aralık ipucu sorusu ve cevabı!

HADİ NEDİR?

Son zamanların en çok ilgi gören ve gerçek para dağıtan Hadi, canlı yayınlanan bir mobil bilgi yarışmasıdır.

Türkiye'nin önde gelen GSM operatörlerinden biri olan Turkcell'in geliştirdiği Hadi mobil uygulaması üzerinden  oynanan bu bilgi yarışmasını oynamak isteyen kişiler, Hadi uygulamasını cep telefonlarına indirerek oynayabilirler.

Cep telefonlarının işletim sistemi Android olan kullanıcılar Google Play Store'da, iOS olan kullanıcılar ise App Store'da "Hadi" diye aratmaları halinde uygulamayı bularak bu heyecana dahil olabilir.

Binlerce insanın para kazanmak için Hadi uygulamasından oynadığı bu bilgi yarışması hafta içi her gün 12.30 ve 20.30'da hafta sonu ise sadece 20.30'da yayınlanıyor.

HADİ İPUCU SORUSU NEDİR?

Yarışmalardan önce Hadi yetkilileri, yarışmacılarına jest yaparak yarışmada sorulacak olan bir sorunun ipucunu veriyor. Hadi yarışmacıları da bu ipucu sorusunu ve cevabını merak ediyor.

Hadi ipucu soruları, yarışmacılara 12 soruluk yarışmada çok kritik anlarda büyük avantaj sağlayarak binlerce rakibinin önüne geçmesine ve yarışmacıların büyük ödüle bir adım daha yaklaşmasına yardımcı oluyor.

1 Aralık Hadi ipucu sorusu ne?, 1 Aralık Hadi, 1 Aralık Hadi ipucu nedir, 1 Aralık Hadi ipucu sorusu,  1 Aralık 2018 Hadi ipucu, Hadi ipucu sorusu 2018, 1 Aralık Cumartesi Hadi ipucu sorusu, 1 Aralık Hadi 20:30 ipucu sorusu, Hadi 1 Aralık 20.30 ipucu sorusu, Hadi 1 Aralık 20:30 ipucu sorusu, 1 Aralık Hadi ipucu cevabı

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.