Zarafet'te yeni konsept

Zarafet'te yeni konsept

Keçiören Subayevleri’nde uzun süredir hizmet veren Zarafet Restoran, ‘Kafe- Restoran ve Nargile’ konseptiyle kapılarını yeniden müşterilerine açtı.

Keçiören Subayevleri’nde uzun süredir hizmet veren Zarafet Restoran, ‘Kafe- Restoran ve Nargile’ konseptiyle kapılarını yeniden müşterilerine açtı.

Ankara’daki seçkin mekanlar arasında gösterilen Keçiören’in Subayevleri Mahallesi’nde bulunan Zarafet Restoran, farklı bir konseptte müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde yenilenerek daha şık bir görüntüye kavuşan işletme, kısa süre önce ‘Kafe- Restoran ve Nargile’ olarak kapıları yeniden müşterilerine açtı.

Yeni konseptiyle bir hayli dikkat çeken işletme, müşterilerinin hoşça vakit geçirebilecekleri bir şekilde dizayn edildi. 

YENİ KONSEPTE İLGİ BÜYÜK

Zarafet Kafe- Restoran ve Nargile’nin işletmecisi Kazım Soner İmal, müşterilerinin talebi sonrası konsept değişikliğine gittiklerini açıklayarak, “Yeni konseptimizle müşterilerimize yeniden hizmet vermeye başladık. Nargile, kafe bistro, oyun salonlarımız, toplu kahvaltı salonlarımız, VIP odalarımız, toplu yemek için terasımız, geniş bir bahçemiz var. Eskiden müşterilerimiz et yemek için geliyordu şimdi zengin içerik ile müşterilerimiz çayı ile pastasını da yiyebiliyor, kahvaltısını da yapabiliyor. Pizza çeşitleri, hamburger çeşitlerimiz de var. Söz ve nişanlara kiralamak için teras katımız mevcut. İşletmemizde birçok oyun da oynanabiliyor. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündük. Bu konsept değişikliğine müşterilerimiz büyük ilgi gösteriyor. Hoş bir mekanda güzel vakit geçirmek isteyen herkesi bekliyoruz” dedi. 

Peki, Zarafet Restaurant nerede?

Kavacık Subayevleri Mahallesi, Şht. Makbule Sk. No:5, 06120 Keçiören/Ankara

e88f0693-04f6-4aae-890c-67183b362c74.jpg

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.