Yüzler Gençleştirildi

Yüzler Gençleştirildi

Hacettepe Üniversitesi’nde 2 ameliyathanede eş zamanlı olarak, 3 farklı kombine yüz gençleştirme ameliyatı yapıldı.

SÜLEYMAN TOKER / HABERVAKTİM

Bu yıl ikincisi düzenlenen Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği'nin (TPRECD) plastik cerrahi uzmanlarına yönelik olarak Yüz Estetiği Kursu yapılıyor. Hacettepe Üniversitesi'nin ev sahipliğinde 5-7 Mayıs 2016 tarihlerinde arasında, Hacette Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

3 YÜZ GENÇLEŞTİRME OPERASYONU
"Cerrahi Gözlem Günü" olan 5 Mayıs'ta kurs kapsamında Hacettepe Üniversitesi Erişkin Hastanesinde, Plastik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyeleri tarafından 2 ameliyathanede eş zamanlı olarak, 3 farklı kombine yüz gençleştirme ameliyatı gerçekleştirildi.  Ameliyata katılan cerrahlar, yüz gençleştirme ile ilgili ameliyat teknikleri, anestezi, ameliyat düzeni, alet kurulumu gibi cerrahi dışı süreçleri de yakından gözlemleyerek deneyim kazanmışlardır.
TAZE KADAVRA ÜZERİNDE ÇALIŞILDI
6 Mayıs Cuma günü yani yarın "Taze Kadavra Disseksiyon Kursu" kapsamında yüz estetiğinin temel yapıtaşını oluşturan ameliyatların disseksiyon planı doğrultusunda, her katılımcının kendine ait bir kadavra üzerinde "paylaşımsız" çalışan katılımcılar vertex'den başlayıp klavikula'ya kadar tüm temel disseksiyon planları üzerinde eğitmenler tarafından ekspoze edilecek. 7 Mayıs Cumartesi günü ise fakülte üyeleri tarafından, klasik kongre sunumlarından farklı olarak daha samimi, pratik uygulama noktalarının ön planda tutulduğu yüz estetiği konusunda bir sunumla program sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.