Yunus Akgün ayda ne kadar kazanıyor? Yunus Akgün'den ilk açıklama geldi

Yunus Akgün ayda ne kadar kazanıyor? Yunus Akgün'den ilk açıklama geldi

Galatasaray – Alanyaspor maçının yankıları sürerken, sahanın en genç oyuncusu Yunus Akgün adeta spor gündemine oturdu. Peki Yunus Akgün kimdir, nereli, ayda ne kadar kazanıyor? Gözlerin çevrildiği Yunus Akgün'den maç sonrası ilk açıklama geldi...

Galatasaray – Alanyaspor maçının yankıları sürerken, sahanın en genç oyuncusu Yunus Akgün adeta spor gündemine oturdu. Peki Yunus Akgün kimdir, nereli, ayda ne kadar kazanıyor?

Dün oynanan maçta Galatasaray, rakibi Alanyaspor’u 6-0’la mağlup etmişti.

Maçta Galatasaray’lı futbolculardan özellikle Yunus Akgün hayli dikkat çekti.

Yunus Akgün çok genç oluşunun yanı sıra performansıyla da ilgi odağı oldu. Maçın sonlarına doğru oyuna dahil olmasına rağmen, son golün asistini yapan Yunus Akgün, gelecek vaat eden genç yetenek olarak gösterilmeye başlandı.

Peki Yunus Akgün kimdir? Yunus Akgün kaç yaşında?

Galatasaray formasıyla Alanyaspor’a karşı oyuna girerek Süper Lig’de ilk maçına çıkmış olan Yunus Akgün, Cim Bom’un en genç futbolcularından biri.

GS hocası Fatih Terim’in son keşfi olarak gösteriliyor.

Yunus Akgün, henüz 18 yaşında; Temmuz 2000 doğumlu.

1.73 boyunda olan Yunus Akgün, fiziği ve oyun stili ile Fransız Griezmann'ı andırıyor.

Süper Lig’de henüz yolun başında olan Yunus Akgün’ün şimdilik kazancı da çok düşük.

U17 Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası kadrosunda yer alan Yunus Akgün ile Galatasaray turnuva dönüşü 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Yunus Akgün Galatasaray'dan aylık bir asgari ücret yani 1.600 TL kazanıyor.

Orta halli bir ailenin çocuğu olan genç oyuncu geçtimiz yaz nedereyse tatil yapmadan bireysel antrenör eşliğinde yeni sezona hazırlanmıştı.

Bu arada, Galatasaray - Alanyaspor maçı sonrası dikkatlerin çevrildiği Yunus Akgün'den karşılaşmayla ilgili ilk açıklama geldi. Yunus Akgün, hocası Fatih Terim'e teşekkür etti. 

Yunus Akgün,  "Çok heyecanlıydım. Bana şans veren, güvenen Fatih Hoca’ma teşekkür ediyorum. Güzel bir galibiyet aldık. Tabi ağabeylerim olmasa böyle performans sergileyemezdim. Sinan ağabey ile yakınım. Onu örnek alıyorum. Umarım onun gibi goller atarım, asistler yaparım” dedi.

yun-ic.jpg

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.