Yorgunluk ve halsizliğe ne iyi gelir? Nazardan nasıl korunursunuz?

Yorgunluk ve halsizliğe ne iyi gelir? Nazardan nasıl korunursunuz?

Kendinizi yorgun, halsiz ve bitkin mi hissediyorsunuz? Nazardan sakınmak mı istiyorsunuz? Kolayı var. Aşırı yorgunluk ve halsizliğin çaresi, yalnızca birkaç adet defne yaprağında gizli. Yapacağınız işlem ise sadece 15 dakikanızı alacak.

Yorgunluk ve halsizliğe ne iyi gelir? Nazardan nasıl korunursunuz? Kendinizi yorgun mu hissediyorsunuz? Halsiz ve bitkin mi gözüküyorsunuz? Nazardan sakınmak mı istiyorsunuz? Kolayı var. Aşırı yorgunluk ve halsizliğin çaresi, yalnızca birkaç adet defne yaprağında gizli…

Yapacağınız işlem ise sadece 15-20 dakikanızı alacak. 

Ayrıca nazardan da korunacaksınız. 

Peki bu işlem nasıl olacak?

İşte cevabı:

Zaman zaman kendinizi aşırı derecede yorgun, halsiz ve bitkin hissedebilirsiniz.  Bu tür şikayetlere çoğu kere hiç çalışmayanlarda dahi rastlanabilir. Doğal  olarak yoğun mesai yapanlar iş bitiminde kendilerini yorgun hissedebilir. Fakat bundan kaygı duymanıza, endişe etmenize gerek yok. Çünkü çare birkaç adet defne yaprağında gizli ve yapacağınız işlem yalnızca 15-20 dakikanızı alacak.

Yaz veya kış fark etmez. Yaş veya kuru birkaç adet Defne yaprağını yaklaşık bir litre suda 13 dakika boyunca kaynatın.

Normal çaydanlıkta kaynattığınız defne yapraklı suyu süzerek bir kova normal ılık su ile karıştırarak duş alın.

Duş sonrasında kendinizde yorgunluk ve halsizlikten eser kalmadığını göreceksiniz. Son derece zinde bir şekilde hayatınıza devam edeceksiniz.

NAZARA DA İYİ GELİYOR

Peki nazardan nasıl korunursunuz?

Defne yaprağının faydaları sadece halsizlik ve yorgunluğa iyi gelmesiyle sınırlı değil. Defne yapraklı su ile alınan duştan sonra nazardan da korunmuş olacaksınız.

Eğer nazar veya göz değmesinden endişe ediyorsanız yapılacak duaların yanında Defne yapraklı duş almayı da sakın ihmal etmeyin.    
 

defne-son.jpg

 

Gazeteilksayfa.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.