Yol ortasındaki o direk kaldırıldı

Yol ortasındaki o direk kaldırıldı

Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde yol ortasında bulunan ve tehlike oluşturan elektrik direği, haberimiz üzerine Başkent Elektrik tarafından kaldırıldı. Elektrik hattı daha güvenli bir noktaya taşınırken, mahalleli, gazetemize teşekkür etti.

Pursaklar Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Yıldırım Caddesi ile Doğuhan Sokağı'nın kesiştiği noktadaki yol ortasında kalan ve tehlike oluşturan elektrik direği haberimizin ardından kaldırıldı. 16 Şubat'ta "Yol ortasında direk çilesi" manşeti ile gündeme getirdiğimiz haberimizin ardından Başkent Elektrik ekipleri, yıllardır bölgede tehlike oluşturan söz konusu yol ortasındaki elektrik direğini geçtiğimiz günlerde kaldırarak elektrik hattı birkaç metre ilerideki daha güvenli bir noktaya taşıdı. 

MAHALLELİDEN HABERVAKTİM'E TEŞEKKÜR

Yıllardır mahalleliye tehlike oluşturan yol ortasındaki elektrik direğinin kaldırılmasına sevinen mahalleli, "Elektrik direği nihayet kaldırıldı. Saray Ortaokulu ve Karyağdı Cami'nin ortasında kalan direkte bir kaza yaşanacağı için çok korkuyorduk. Çok şükür hiçbir kaza bela gelmeden sıkıntı aşıldı. Haber yaparak bu konuyu gündeme getiren gazetenize ve bu direği kaldıran Başkent Elektrik ekiplerine çok mahalle adına çok teşekkür ederiz" dedi.  

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.