Yoğunluğu kaldırmıyor

Yoğunluğu kaldırmıyor

Mamak Mutlu Caddesi üzerindeki PTT şubesi civardaki tek şube olarak uzun kuyruklara sahne oluyor. Birden fazla mahalle halkının ortak kullandığı küçük şube kalabalık ve kirli görüntüsüyle tepki çekiyor. 

Mamak Kutlu Mahallesi’nde bulunan PTT şubesi her gün dolup taşıyor. Civardaki birkaç mahallenin buradan işlem yaptığını söyleyen vatandaşlar oluşan yoğunluktan şikayetçi. Mutlu Caddesi üzerindeki PTT şubesi yoğunluğu taşıyamıyor ve vatandaşlar şube dışında beklemek zorunda kalıyor. Civara en az bir tane daha PTT şubesi açılması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, “ Burada kuyrukta beklemekten bıktık” diyor. Şubenin küçük olmasının da etkisiyle insanların kapı önüne taştığı şubede yalnızca iki kişi çalışıyor. Bu durumdan şube görevlilerinin de mağdur olduğunu söyleyen vatandaşlar tek çare olarak civara farklı şubelerin açılmasını belirtiyor.

ÇALIŞANLAR DA MAĞDUR
Mamak Mutlu Caddesi üzerinde bulunan PTT şubesi yoğunluğuyla dikkat çekiyor. Birden fazla mahalle halkının bu şubeyi kullanması nedeniyle kalabalık şube dışına taşıyor. İki kişinin çalıştığı şubede insanlar uzun saatler beklemek zorunda kalıyor. Civardaki tek şube olması nedeniyle insanların buraya gelmekten başka bir seçeneği bulunmuyor. Bu durumdan şikayetçi olan vatandaşlar PTT Mutlu Şubesi çalışanlarının da mağdur olduklarını söylüyor. Şubede görevli iki kişinin olduğunu ve onların da hiç durmadan çalıştıklarını söyleyen mahalle sakinleri, yeni bir şube gelmediği sürece bu olumsuzluğun giderilemeyeceğini söylüyor.

TABELADAN BELLİ
PTT Mutlu Şubesinin yetersizliğinden yakınan mahalleli burada oluşan kuyruklardan şikayetçi olduğunu belirtiyor. Birkaç mahallenin Mutlu Caddesi’ndeki bu şubeyi kullanmak durumunda olduğunu belirten vatandaşlar şubede hijyen olmadığını da ileri sürüyorlar. Şubeyi sıkça kullanan mahalle sakinleri, “Burası her gün kalabalık. Bazı günler kalabalık caddeye taşıyor. Küçük şube pislik içinde kalıyor. Burası doğru düzgün temizlenmiyor. Bakın tabelasından belli. Bu tabelanın bir kere temiz olduğunu biz görmedik. Burada insanlar hasta olabilir. Hem kalabalık hem de kirli bir yer” şeklinde ifade ettiler. Mahalle halkı PTT şubesinde yaşanan sorunların giderilmesi için civara geniş bir şubenin daha açılması gerektiğini söylüyor.

HAKAN ŞAHİN / HABERVAKTİM 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.