Yıldızkaya ile devam kararı

Yıldızkaya ile devam kararı

Sakarya Zaferi’nin 97. yıl kutlamaları kapsamında Polatlı’ya giden MHP lideri Bahçeli, partisinin Polatlı Belediye Başkanı adayının yeniden Mürsel Yıldızkaya olduğunu açıkladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Etimesgut’un ardından partisinin Başkent’teki ikinci belediye başkanı adayını da açıkladı. Yaklaşan yerel seçimlerde Etimesgut’ta mevcut belediye başkanı Enver Demirel ile yola devam kararı alan MHP lideri Bahçeli, Polatlı Belediye Başkanı adaylarının ise yeniden Mürsel Yıldızkaya olduğunu açıkladı.  

POLATLI’DA YILDIZKAYA İLE YOLA DEVAM

Sakarya Zaferi’nin 97. yıl kutlama etkinlikleri, toplu açılış ve temel atma törenine katılmak üzere önceki gün Polatlı’ya giden Devlet Bahçeli, Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’yı yeniden MHP’nin adayı olarak gösterdi. Polatlı’da yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Mürsel Yıldızkaya ile ekibini kutlayan Bahçeli, “Mürsel Bey, şu anda Polatlı’nın belediye başkanısınız, 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin Polatlı Belediye Başkan adayı olarak yolunuza devam edeceksiniz” ifadelerini kullandı. Bahçeli böylelikle partisinin Başkent Ankara’daki iki belediye başkanı adayını açıklamış oldu. 

“POLATLI ZALİMLERE MEZARDIR”

MHP lideri Bahçeli 97 yıl önceki Sakarya Zaferi ile ilgili şunları söyledi: "Sakarya'nın sırtında şerefli Türk tarihi Sakarya'nın sırrında Türk talihi şanlı vakarıyla parlamaktadır. Polatlı buna müşahittir, şehitlere minnettardır, zalimlere mezardır; en şedit hıyanetlere, en seri cinayetlere, en şeni rezaletlere okunan meydanların hem kıyısı hem de karargâhıdır. Artık Sakarya yüz üstü sürünmüyor, hamdolsun ayağa kalktı. Bir daha da düşürmeye hiçbir muhasımın, hiçbir müstevlinin gücü yetmeyecek, kudreti sökmeyecektir.”

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.