Yıkıldı yıkılacak

Yıkıldı yıkılacak

Cebeci Dörtyol’daki Süngü Sokak'ta iki katlı metruk ev, tehlikeye davetiye çıkartıyor. Mahalle sakinleri, evin mülk sahibi ile yetkililer arasında enkaz bedeli konusunda anlaşma sağlanamadığı için yıkılamadığını söylüyor.

Altındağ Sakarya Mahallesi'ndeki Süngü Sokak'ta yer alan iki katlı metruk yapı, akıbetini bekliyor. Tehlikeye davetiye çıkartan evin, mülk sahibi ile yetkililer arasında enkaz bedeli konusunda yaşanan anlaşmazlık gerekçesiyle yıkılmadığı iddia edildi. 

Uzun bir süredir boş olan yapının önemlice bir bölümünün çöktü. Şans eseri ayakta duran yapı kentsel dönüşüme sokulan Hamamönü ve Hamamarkası semtlerinde yıkılması beklenen yapılardan biri olmasına karşın halen yıkılmadı. Mahalle sakinleri, yapının mülk sahibi ile yetkililer arasında enkaz bedeli konusunda bir anlaşmazlık olduğunu iddia ederek, metruk evin bu nedenle yıkılmadığını söyledi. Ayrıca metruk yapının etrafında herhangi bir güvenlik önleminin alınmadığını belirten mahalle sakinleri, evin tehlike saçtığını ifade etti. 

Uğur DUYAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.