Yeni Başkandan ilk mesaj

Yeni Başkandan ilk mesaj

İl Başkanlığına asaleten atanan Hakan Han Özcan mazbatasını aldıktan sonra paylaştığı ilk mesajında “Rabbim bizi nereden geldiğini unutup, nereye gideceğini şaşıranlardan eylemesin” ifadelerini kullandı.

AK Parti Ankara İl Başkanlığına asaleten atanan Hakan Han Özcan, çalışma arkadaşlarına ve teşkilat mensuplarına ilk mesajını sosyal medyada yayımladı. ‘Vakit Ankara Vakit’ başlığıyla paylaştığı mesajında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın takdirleriyle Ankara İl Başkanlığı görevine getirildiğini hatırlatan Özcan, “Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarımıza ve güzel dileklerini iletmek için arayan, mesaj atan, sosyal medyadan tebriklerini ileten sevenlerimize canı gönülden teşekkür ederim” dedi. 

HİZMET YOLUNDA ÇEKİLEN ZAHMET ŞEREFTİR 

Cumhurbaşkanlığı sistemi ile yeni bir döneme adım attıklarını da belirten Özcan, “16 yıllık tecrübemizin ışığında yeni dönemde çok daha büyük işler başarmanın mücadelesini hep birlikte vereceğiz. Sevgili Ankaralı hemşerilerim bizim için, millete hizmet yolunda çekilen zahmet şereftir. Bu anlayışla tempomuzu yükselterek hep birlikte ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için çalışmalarımızı sürdüreceğiniz” ifadelerini kullandı.

“RABBİM BİZİ ŞAŞIRANLARDAN EYLEMESİN”

Mazbatasını aldıktan sonra “Bismillah” diyerek yola deva ettiğini kaydeden Özcan şu temennilerde bulundu: “Rabbim yolumuzu açık etsin. Rabbim bizleri şafak vakti doğup, ezan vakti ölenlerden eylemesin. Rabbim bizi nereden geldiğini unutup, nereye gideceğini şaşıranlardan eylemesin.”  

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.