Yazdık yapıldı: Kale'deki Türk bayrağı yenisi ile değiştirildi

Yazdık yapıldı: Kale'deki Türk bayrağı yenisi ile değiştirildi

Geçtiğimiz günlerde Ankara Kalesi'ndeki Türk bayrağı ile ilgili yayına giren haberimizin ardından yetkililer harekete geçti. Başkentin simge yapılarından Kale'deki dev Türk bayrağı yenisi ile değiştirildi.

Başkentin tarihi merkezi Ankara Kalesi üzerinde dalgalanan yıpranmış Türk bayrağı, geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haber üzerine yenisi ile değiştirildi. İklim koşulları nedeniyle yırtılan bayrak için vatandaşlar, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan yeni bir Türk bayrağı talep etmişlerdi.

4.jpg

GEÇEN HAFTA YENİLENDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi kaynaklarından edinilen bilgiye göre, yıpranmış bayrak geçtiğimiz hafta yenisi ile değiştirildi. Bayrak mevkiinde Kültür ve Turizm Bakanlığı personeli bir müze görevlisi olduğu ve Kale'deki eksikliklerin denetlendiği öğrenildi.

Bölgeyi ziyaret eden vatandaşlar, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile ABB Başkanı Mansur Yavaş'a teşekkürlerini iletti. Bayrak yenileme çalışmasının Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gerçekleştirildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.