Yazdık ONARILDI

Yazdık ONARILDI

Anafartalar Caddesi üzerindeki sıvası dökülen atıl bina, gazetemizin haberi üzerine onarıldı. Habervaktim’in gündeme taşıdığı tehlikeli bina buradan geçen vatandaşların can güvenliğini tehdit ediyordu.

Ulus Anafartalar Caddesi’nin Uçanlar Sokak ile kesiştiği noktada bulunan boş bir bina, dökülen sıvasıyla çevreye tehlike saçıyordu. 
Binanın önündeki kaldırıma dökülün sıva parçaları buradan geçen vatandaşların can güvenliğini tehdit ediyordu. 
Binanın bu hali en çok da bölge esnafının tepkisini çekiyordu.
Esnaflar gerekli mercilere başvurarak, durumu anlatıp, şikayette bulunmuşlar ancak bir önlem alınamamıştı.  

HABERVAKTİM’İN O HABERİ 
Bölgedeki esnafın bu konudaki şikayetlerini 5 Şubat tarihli sayımızda gündeme getirerek, ilgililere çağrıda bulunmuştuk. Esnaf atıl binadan rahatsızdı ve şikayetlerini muhabirlerimize aktardı. Bu şikayetler gazetemizde birebir yer aldı. 

VE ONARILDI
Habervaktim’in 5 Şubat tarihli “Ürküten atıl bina” başlıklı haberi üzerine sevindiren bir gelişme yaşandı. Çevresine tehlike saçan bina derhal onarıldı. Kabarmış olan sıvaları kazınarak temizlenen atıl bina, artık vatandaş için bir tehdit olmaktan çıktı. Buranın işlek bir cadde olmasının da getirdiği yoğunluk nedeniyle böylesine bir tehlikenin ortadan kalkması çevredekileri memnun etti. Bölge esnafı gazetemize duyarlı haberciliğinden ötürü teşekkür etti. 

HAKAN ŞAHİN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.