Yatırımcılara Çankırı çağrısı

Yatırımcılara Çankırı çağrısı

ÇAN-DER tarafından İvedik OSB’nin ev sahipliğinde düzenlenen bir panelde, Başkent’in komşusu Çankırı’ya yatırım yapmanın her açıdan avantajlı olduğu vurgulanarak yatırımcılara çağrıda bulunuldu.

Kısa adı ÇAN-DER olan Ankara Çankırılılar Derneği “Ankara Penceresinden Çankırı’ya Bakış” adlı bir panel düzenledi.

İki oturumda gerçekleştirilen panel Prof. Dr. Erdinç Yazıcı ile Prof. Dr. Kadir Yazıcı başkanlığında gerçekleştirildi.  

Ankara İvedik OSB’nin ev sahipliğinde geçtiğimiz günlerde düzenlenen panele AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Çankırı Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, İvedik OSB Başkanı Hasan Gültekin, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yücel Uyanık, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Serkan Genç, Kastamonu KOSGEB Müdürü Nevzat Erol, TKDK Çankırı İl Koordinatörü Emre Akbıyık ve çok sayıda panelist ve davetli katıldı.

ÇANKIRI’YA YATIRIM AVANTAJLI 

Panelistler, Başkent Ankara’ya komşu olan Çankırı’nın yatırım yapmanın her açıdan avantajlı olduğuna değinerek bu konuda yatırımcılara çağrıda bulundu. Çankırı’ya yatırım yapmak isteyenlerin devlet teşviklerinden büyük pay aldığı vurgulandı.

ÇAN-DER Başkanı Aydın Öksüz ise yaptığı konuşmada, “Ankara Çankırılılar Derneği olarak, "Kütük Çankırı, beden Türkiye, ruh islam" sloganımız dahilinde hayallerimiz, hedeflerimiz ve bütün heyecanımız ile doyduğumuz ve doğduğumuz yerlere hizmet etmek ve bu kapsamda projeler üreterek bir hoş sada bırakıp, dua almak olan misyonumuz kapsamında, herkese ve her kesime açık olarak ilan ettiğimiz toplantımızı çok verimli sunumlar ve olumlu geri dönüşlerle gerçekleştirmiş bulunuyoruz” dedi.

Öksüz, geniş katılımlı programın gerçekleştirilmesinde katkısı olan İvedik OSB Başkanı Hasan Gültekin, İvedik Bölge Müdürü Fatih Öztepe,  Teknopark Müdürü Oğuz Ünal'a, Angora Rozet sahibi Bilal Küskü ve Ramazan Küskü'ye teşekkür etti.  

ADEM ORMAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.